Овен Този вторник не се втурвайте да пазарувате. Обзела ви

...
Овен Този вторник не се втурвайте да пазарувате. Обзела ви
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 18 декември

Овен
Този вторник не се втурвайте да пазарувате. Обзела ви е прекомерна благотворителност, която може да ви излезе скъпо. Първо направете лист с подаръците, а след това действайте.
Телец
Този вторник пазете парите си. Може да се окаже, че сте прекомерно разсеяни, с цел да носите огромна сума пари в себе си. При изтегляне от банкомат не забравяйте картата си.
Близнаци
Този вторник може да кажете прекомерно доста за себе си и да разкриете ваша загадка. Не си мислете, че е станало кой знае какво и най-много - не отричайте.
Рак
Този вторник ви следва да се запознаете с нова активност. Върнете се към чувството да сте възпитаник и се насладете на процеса.
Лъв
Този вторник е добър ден за това да помислите по какъв начин бихте могли да измененията метода си на работа. С един по-ефективен график ще спестите доста време и сили.
Дева
Този вторник ще си мислите, че сте способни на подвизи. Истината е, че е нужно за почакате още малко, с цел да хванете най-подходящия миг за изява.
Везни
Този ден ще ви обещае доста, само че нищо не е допустимо да се случи без вашето присъединяване. Много евентуално е да не вярвате в това, само че в действителност съвсем всичко зависи от вас.
Скорпион
Този вторник ще си припомните, от дълго време теоретичен урок. Това е знак, че по-често би трябвало да си припомняте опита и изводите от последните години.
Стрелец
Днес ще получите чакана помощ. Може да е малко закъсняла, само че не се вглеждайте в минусите, а благодарете.
Козирог
Този вторник може да измененията проектите за празниците в последния миг. Много евентуално е това да е по-добрият вид щом по този начин ви подсказва сърцето.
Водолей
Този вторник потърсете второ мнение по въпрос, обвързван със промяна на работата ви. Не бива да рискувате прекомерно, в случай че изискванията в този момент ви устройват.
Риби
Този вторник сложете розовите очила, вдишвайте надълбоко и си представяйте най-хубавия сюжет. Не заслужавате да се тревожите за никого.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР