Овен Този вторник бъдете внимателни на пътя. Най-добре избягвайте дейности,

...
Овен Този вторник бъдете внимателни на пътя. Най-добре избягвайте дейности,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 25 септември

Овен
Този вторник бъдете деликатни на пътя. Най-добре избягвайте действия, свързани с режещи предмети и бъдете деликатни денем.
Телец
Днес ще имате късмет да сключите преференциална договорка. Особен триумф ще имат тези от вас, които се занимават с действия, свързани с естетиката.
Близнаци
Днес ще може да се договорите за всичко и с всеки. Помнете обещанията си и внимавайте до къде може да стигнат те.
Рак
Денят ще съставлява едно ново начало. Няма място за терзания. Вече се посочили на какво сте способни. Сега единствено би трябвало да продължите в същия дух.
Лъв
Денят ще ви сервира някои изненади. Опитайте се да видите позитивното в тях. Понятието " рецесия " в действителност не е толкоз неприятно, колкото си мислим.
Дева
Може да ви обземе неочаквана горест и предпочитание за бягство. Няма да е рационално да го осъществите незабавно, само че може да помислите за къса отпуска в околните дни.
Везни
Нищо не е толкоз неприятно, колкото наподобява. Щом сте способни да анализирате нещата, значи сте ОК. Сега, обаче, не е моментът за деяние.
Скорпион
Потърсете съвет у непосредствен другар, по отношение на любовен въпрос, който ви тормози. Неговата история може да ви даде скъпа тенденция.
Стрелец
Денят е подобаващ за командировка или малко пътешестване. Внимавайте да не забравите значим документ, който има значително значение за визитата ви.
Козирог
Денят ще ви завоюва обожател. Не бързайте обаче да разкривате всичките си козове пред него. Оставете на времето да потвърди лоялността му.
Водолей
Напоследък сте изменени и стартирате да усещате позитивните последствия от това. Ще имате още доста приятни моменти стига да продължавате в същия дух.
Риби
Денят ще изиска от вас да сте твърди и безкомпромисни. Колкото и да ви е мъчно не отстъпвайте от желанията си, само че направете всичко със спокоен звук и с усмивка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР