Овен Този понеделник следете за нови служебни възможности. Опитайте се

...
Овен Този понеделник следете за нови служебни възможности. Опитайте се
Коментари Харесай

Силен ден за Скорпиони, Деви и Везни

Овен

Този понеделник следете за нови служебни благоприятни условия. Опитайте се да съумеете за всички срещи, които сте уговорили. Не се колебайте да разширите кръга на другарство.

Телец

Понеделник ще ви подари с неспокойствие за занимания и приятни мигове. Почивката не ви е стигнала, само че въпреки всичко идва лято. Планирайте изключителна къса отпуска.

Близнаци

Днес няма да сте доста трезви в мисленето. Затова се въздържайте от обещания и съществени диалози, изключително в случай че са служебни.

Рак

Ако сред вас и колегата ви назряват проблеми, може да възникне нужда от сериозен диалог. Намерете салдото сред хладнокръвието и грижовността.

Лъв

Днес бъдете деликатни в при сключване на документи и в думите си, които изричате пред аудитория. Съветът на звездите е повече да слушате и ще ви се разкрие това, което би трябвало да научите, с цел да се справите с ваш персонален проблем, чието решение търсите от дълго време.

Дева

Денят ще ви даде опция да решите множеството финансови въпроси. Опитайте се да имате ясни планове към половинката си, с цел да не взема решение някой вместо вас какво би трябвало да вършиме.

Везни

Този понеделник ви следва да влезете нови функции и да действате по-смело от нормално. Възможно е от вас да не се изисква нищо повече от заявление или самопризнание.

Скорпион

Очаква ви мощен ден в служебно отношение. Може и да си мислите, че неприятностите са останали обратно, само че още малко време би трябвало да сте нащрек.

Стрелец

Днес не трябва да се отпускате нито за минута. Сега със служебните ви сътрудници може да ви сплотяват необикновени и непредвидени обстановки. Постарайте се да не се дразните и бъдете подготвени да измененията гледната си точка.

Козирог

През този ден ви чакат изненади вкъщи и вести в живота на близки хора. Може да ви срещнат с някого, а това да е обвързвано с прекарвания, които ще оставят смесени усеща у вас.

Водолей

Този понеделник хладнокръвността ви ще ви разреши да обърнете някое дело в нужната посока, да сключите договорка или да започнете нещо ново. За нов план заложете на хора, с които сте работили сполучливо и преди.

Риби

Денят ще ви даде мотиви да забавите темпото и да се вгледате в действителността. Понесете гордо пропуските и продължете напред с скъпия ви опит.

Източник: Actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР