Овен -Този понеделник ще трябва да излезете от зоната си

...
Овен -Този понеделник ще трябва да излезете от зоната си
Коментари Харесай

Лъвовете ще търсят реванш, Рибите - успехи

Овен -Този понеделник ще би трябвало да излезете от зоната си на комфорт. Денят допуска самопризнания и дейности, ориентирани в интерес на другите. Не се скъпете на похвали и споделени моменти. Това е главното, поради което живеем.

Телец- Този понеделник сигурно ще може да разчитате на сериозна поддръжка от околните. Помощта идва тъкмо, когато имате потребност от нея. Не забравяйте да се отблагодарите.

Близнаци- Този поделник е добър миг за ново начало. Щадете напъните си, само че не се отпускайте прекомерно, с цел да не загубите нишката. Не отхвърляйте покана за празненство.

Рак -Денят допуска да имате извънредно ясни цели. Сега е доста значимо да си дадете сметка какво тъкмо желаете. От там нататък всичко ще бъде по-лесно. Не се колебайте да сте почтени със себе си.

Лъв - Този понеделник ще е ден за реванш. Добре е да си припомните това, което сте желали да извършите през последните години и не сте съумели. Започнете със лист, а след това – всичко по реда си.

Дева- Това е ден, в който да сте по-благосклонни към самите себе си. Не може постоянно да сте в съвършена форма. Оставете на други да се състезават за шампионата.

Везни -Това е ден, в който би трябвало да сте извънредно благи с вашите близки. Имате някои различия с членовете на фамилията ви, само че те доста скоро ще бъдат позволени.

Скорпион- Задачата ви в този ден е да бъдете умерени и сдържани. Не правете решителни стъпки. Ще имате и други мотиви, в които да споделите мнението си.

Стрелец- Днес бъдете по-доверчиви. Подозрителността ви може да обиди някого. Самите вие не бихте желали да ви ревизират за всяка дума или деяние.

Козирог -Този понеделник не се двоумете да приемете предложение за командировка или пътешестване. Пътят ще ви подскаже решението на проблем, обвързван с персоналния ви живот.

Водолей - Този понеделник започнете деня с въвеждането на ред във финансите ви. Изкушенията ще са на всички места към вас, само че вие би трябвало да устоите. Парите ще ви потрябват за друго.

Риби - Денят ще бъде извънредно деен. Бъдете безспорни оптимисти и се облечете и обуйте с комфортни облекла и обувки. Чака ви доста бягане по задания.

Източник: Actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР