Овен Този понеделник ще изпитате силно желание да разнообразите обстановката

...
Овен Този понеделник ще изпитате силно желание да разнообразите обстановката
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 22 април

Овен
Този понеделник ще изпитате мощно предпочитание да разнообразите ситуацията към вас. Гладът ви за новости е огромен, по тази причина най-добре първо преценете, какво тъкмо желаете и след това посетете някой магазин.
Телец
Този понеделник се отнасяйте към другите, по този начин както вие бихте желали те да се отнасят към вас. Самочувствието ви ще е на равнище, само че не пропускайте да деянията почитание към останалите.
Близнаци
Този понеделник бъдете на първо място рационални, а не прочувствени. Използвайте случая, с цел да уредите едни по-сложни връзки сред вас и ваши близки. Не се подавайте на страстите никога.
Рак
Този понеделник направете някого благополучен. Не е наложително да има мотив. Дори жестът ви да е дребен ще подарите доста наслада и благополучие.
Лъв
Този понеделник се отнасяйте към другите, по този начин както вие бихте желали те да се отнасят към вас. Самочувствието ви ще е на равнище, което не е здравословно за връзките ви с близките, а и за вас самите.
Дева
Този понеделник не търсете виновността за всичко у себе си. Сега е доста значимо да се сте скромни, само че въпреки всичко не преминавайте границите.
Везни
Този понеделник ви чака приятна изненада от страна на ваш другар. Намерете време да си подарите един ден на същинско празнуване на връзките ви.
Скорпион
Този понеделник може да си позволите малко повече независимост и дързост в работата. Не се колебайте да търсите препоръки и опит от странични места.
Стрелец
Този понеделник денят допуска съществени диалози и разногласия. Помислете добре дали въобще ви е нужно това и какво бихте спечелили.
Козирог
Този понеделник ще ви се наложи да преговаряте с някого, който не е от листата на обичаните ви хора. Приемете протичащото се, като предизвикателство, през което би трябвало да преминете почтено.
Водолей
Този понеделник интензивността ви ще е на равнище. Ако сте създател не пропускайте момента, с цел да добавите следващия шедьовър в своето изкуство. Ако би трябвало отложете, авансово уговорена среща.
Риби
Много е елементарно да се скараш с някого и през днешния ден ще имате не малко мотиви за това. Опитайте се да надминете себе си и да подложите на тестване търпението си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР