Образът на майката в нашето общество е сакрален. Това е

...
Образът на майката в нашето общество е сакрален. Това е
Коментари Харесай

Социолози за Валери Симеонов: Психопат и фашист - потрес!

Образът на майката в нашето общество е сакрален. Това е обликът на майката-мъченица, който в един миг се оказа очернен. За мен Валери Симеонов показва случай на психопатология по отношение на изявлението си за тези майки. Просто шок!
Това сподели в утринния блок на Българска национална телевизия общественият антрополог Харалан Александров във връзка със скандалното държание на вицепремиера Валери Симеонов по адрес на майките на деца с увреждания, определяйки ги като " кресливи дами с сякаш заболели деца ".

,,Бих желал да видя Симеонов осъден поради това свое безобразно говорене``, съобщи Александров и най-после добави, че политиката у нас от дълго време е напуснала границите на разсъдъка и логиката.

,,Разбира се, към момента се срещат някои изключения от правителството``, добави общественият антрополог.

,,Валери Симеонов си разреши да пресече една доста алена линия, която се споделя фашизъм, тъй като това неговото беше фашистко изявление. А фашистът има предпочитание да унищожава``, показа по тематиката социологът Андрей Райчев.

,,Той прекали дотам, че просто не виждам по какъв начин политическата му кариера ще продължи в дълготраен проект. Той наруши табу, унижавайки така и така слаби хора``, съобщи още Райчев.

Относно бъдещето на Обединените патриоти Райчев счита, че в случай че обединението сред тях се разпадне, надали ще влязат скоро отново в Народното събрание.

,,Ако се разделят, ще видят парламент през крив макарон. Часовникът цъка, заради което би трябвало час по-скоро да изяснят връзките посред си``, уточни той.

,,В момента огромните играчи на родната политическа сцена са Бойко Борисов и Корнелия Нинова. В този смисъл ГЕРБ и Българска социалистическа партия се готвят за огромния мач през през май, а през септември ще бъде изигран реваншът``, заключи социологът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР