Овен Този понеделник не забравяйте за ваше обещание. Малко вероятно

...
Овен Този понеделник не забравяйте за ваше обещание. Малко вероятно
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 3 август

Овен
Този понеделник не забравяйте за ваше заричане. Малко евентуално е то да бъде забравено. Ще би трябвало да го извършите.
Телец
Днес бъдете деликатни с всичко, което касае финансите ви. Много евентуално е да сте прекалили с разноските. Въведете ред.
Близнаци
Днес ще може да се отпуснете. Използвайте момента, с цел да разберете какво тъкмо желаете от живота. Бъдете почтени със себе си.
Рак
Днес ще може да си починете от доста терзания. Радвайте се на тишината и спокойствието към вас. Всичко може да бъде планувано, даже и щастието!
Лъв
Днес не се отдавайте на безкрайни обвинявания. Сега е време, в което би трябвало да сте необятно скроени и почтени. Намислете си предпочитание.
Дева
Днес ще разберете какъв брой малко ви би трябвало, с цел да бъдете щастливи. Потърсете своя метод за изява. Положете старания, с цел да се визиите добре.
Везни
През този ден не бъдете прекомерно лековерни. Добрите планове са едно, само че някой ще се опита да се възползва от добрината ви. Не го позволявайте.
Скорпион
Днес ще понесете голям товар. Помислете идващия път преди да поемете ролята на пръв изповедник и асистент. Всичко си има граници.
Стрелец
Днес потърсете най-честния метод за деяние. Ако може да се позовете на съвестта си ще намерите най-правилния метод за деяние.
Козирог
През този ден не възпявайте нещо, което наподобява съвсем идеално. Посветете време да проучите обстановката за подводни камъни. Бъдете деликатни.
Водолей
Днес ще може да поемете съществено обвързване. То ще ви донесе доста дивиденти, само че ще би трябвало да се потрудите крепко.
Риби
През този ден не се осланяйте на шанса си. Много е значимо да предвидите всеки вероятен процес на обстановката, в която се намирате.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР