Овен Този понеделник не предприемайте инициативи. В противен случай може

...
Овен Този понеделник не предприемайте инициативи. В противен случай може
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 18 юни

Овен
Този понеделник не предприемайте начинания. В противоположен случай може да се почувствате изключени от играта, само че по ваше лично предпочитание. Не усложнявайте обстановката.
Телец
Днес не правете нищо, което не е по усета ви. Натискът води до самозащита и може да предизвикате непотребен спор, който да докара до загуба на позиции.
Близнаци
Този понеделник бъдете подготвени за това, че може да бъде разкрита ваша загадка. Най-добре бъдете откровени в обяснението си, защото обстановката така и така е раздрусала доверието посред ви.
Рак
Днес половинката ви е на друга вълна и не ѝ се сърдете, че не откликва незабавно на потребностите ви. Освен това вие изказали ли сте точната причина за положението ви и това способства за напрежението.
Лъв
През този ден обърнете внимание на сигналите, които ви дава половинката ви. Важното е да не се престаравате, с цел да не се обърне тази сила против вас. Омилостивете индивида насреща с грижа и внимание.
Дева
Днес може да сте по-смели в израза на страсти. Не използвайте телефон или различен далечен метод на връзка. Назначете среща и говорете очи в очи.
Везни
Денят ще премине според от искреността на желанията ви. Нормално е да има изстудяване на възприятията ви. Бъдете по-търпеливи и реалисти.
Скорпион
Този понеделник ще имате потребност от повече време единствено за вас двамата с колегата ви. Говорете и обсъждайте проблемите си, само че без да задълбавате, а със предпочитание за придвижване напред.
Стрелец
Най-важната ви задача през днешния ден е да не губите време в празни приказки и да не давате обещания. Не забравяйте, че не всичко зависи от вас.
Козирог
Този понеделник задачата ви е да се опитате да деянията толерантност към претенциите на колегата си. Пропусна ли сте значим миг, който в този момент ще би трябвало да обсъдите дружно.
Водолей
Това е ден, в който да прецените деликатно резултатите от миналите дни. Бъдете реалисти, с цел да видите пробойните и да предприемете съответни ограничения.
Риби
Не се опасявайте да бъдете разнообразни. Това ще провокира оживление, от което имате потребност, вие и околните ви.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР