Овен Този понеделник може да се събудите в лошо настроение,

...
Овен Този понеделник може да се събудите в лошо настроение,
Коментари Харесай

Вижте коя зодия ще граби с пълни шепи от живота

Овен

Този понеделник може да се разсъните в неприятно въодушевление, поради неприятен сън. Заемете съзнанието си и не допускайте да станете плебеи на неприятното си въодушевление.

Телец

Хубавите неща нямат край и този ден ще ви го потвърди. Грабете с цялостни шепи и не се питайте за какво.

Близнаци

Този понеделник ще бъдете водача в обкръжението си. Използвайте момента да затвърдите престижа си.

Рак

Този понеделник ще ви бъде препоръчана нова тенденция в сферата ви на активност. Това ще ви подари жадуваното многообразие.

Лъв

Този понеделник изведете на напред във времето въпросите за решение от персонален темперамент. Без да извършите тази крачка няма да може да сте потребни в работата си.

Дева

Ако не сте сигурни в възприятията си не е нужно да вършиме генерални изказвания. Не насилвайте нещата и ги оставете да се развиват от единствено себе си.

Везни

Пътищата към триумфа са доста, само че най-прекия не постоянно е най-лесният от тях. По-добре вложете повече време, с цел да сте сигурни в качеството на постигнатото.

Скорпион

Този понеделник ще разберете нечия загадка. Подходете с цялата отговорност, на която сте способни, с цел да не предадете индивида.

Стрелец

Съвсем скоро ще разберете дали сте били прави или не. Въпреки това бъдете сигурни, че няма да нараните някого с увереността си.

Козирог

Този понеделник ви чака значимо писмо. Не бързайте да отговаряте незабавно. Изчакайте страстите ви да утихнат.

Водолей

Този понеделник пред вас ще се изправи затруднение. Първоначалното ви усещане, че е непреодолимо бързо ще се промени. Към вечерта всичко ще е зад тила ви.

Риби

Денят ще ви донесе утешение. В каква степен ще бъде то, зависи напълно от вас. Не спирайте да вярвате, че всичко положително занапред следва за вас.

От аctualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР