Овен Този понеделник бъдете търпеливи и вашите цели ще се

...
Овен Този понеделник бъдете търпеливи и вашите цели ще се
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес

Овен
Този понеделник бъдете търпеливи и вашите цели ще се осъществят. Не си позволявайте операции, с цел да не се постанова да давате неприятни пояснения.

Телец
Този понеделник за вас ще е добре в случай че посветите избрана част от времето си, с цел да поплувате на басейн или да отидете на сауна и въобще, всевъзможен допир с вода ще ви е от изгода.

Близнаци
Този понеделник пред вас ще се открият огромни благоприятни условия. Рискувате да пропуснете някои от тях. Сега би трябвало да сте в цялостна кондиция.

Рак
Този понеделник е добър ден да изненадате обичания си човек. Дори най-малкото подаръче, само че от сърце ще значи доста за него или за нея.

Лъв
Този понеделник доста деликатно се вслушвайте в това, което споделят околните ви хора. Дори думите да не ви харесват в тях ще има доста истина.

Дева
Този понеделник не приемайте забележките прекомерно драговолно. Никой не ви ненавижда, просто имате някои мънички неща за усъвършенстване.

Везни
Ако в работата ви витае някакво неразбираемо напрежение, вашата задача е да разберете от къде идва и да предприемете съответните ограничения за премахването му.

Скорпион
Днес скромността ще ви е от изгода. Няма потребност да си вършиме непотребна реклама. Така единствено може да отблъснете някого.

Стрелец
Този понеделник е добър ден за връщане на остарели задължения. Направете го в този момент. Закъснението може да скапе значими връзки.

Козирог
Днес не пестете положителни думи и похвали. Вашата оценка е значима за близките. Бъдете великодушни, няма да съжалявате.
Водолей
Това е ден, в който може да надминете себе си. Не бъдете прекомерни оптимисти. Търсете златната среда и ще получите чудесни резултати.

Риби
Този понеделник е добре да измененията методите си. Намерете сили да измененията, това което можете. Другото оставете на Съдбата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР