Овен Този понеделник бъдете готови за предизвикателства. Най-добре да си

...
Овен Този понеделник бъдете готови за предизвикателства. Най-добре да си
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 16 септември

Овен
Този понеделник бъдете подготвени за провокации. Най-добре да си ги измисляте сами, с цел да не се занимавате с непознати проблеми.
Телец
Този понеделник не вярвайте на всичко, което чуете. Сега е доста значимо да имате лично мнение и да го отстоявате почтено. 
Близнаци
Днес споделете мъдростта си с другите, тя ще им е от огромна изгода. Направете това с чисто сърце и не очаквайте компенсация. В противоположен случай положителното ще се опорочи.
Рак
Този понеделник ще се чувствате добре във всяка компания. Прекарайте времето в нея хубаво. Забравете за грижите и проблемите. Имате потребност от глътка въздух.
Лъв
Днес отдайте деня на половинката си. Не е нужно да бъдете прекомерно сантиментални. Просто проявете разбиране  и подготвеност да го/я изслушате. Не искайте нищо в подмяна.
Дева
Деня ще мине добре, в случай че си обърнете внимание. Специално на вас самите. Другите ще ви помолят за помощ, само че в случай че сметнете за добре, не го правете. Насила красота не става.
Везни
Днес оставете нещата да се развият от единствено себе си. Крайният резултат ще бъде напълно във ваша изгода. Прекалените терзания единствено ще  ви лишат от значима за вас сила.
Скорпион
През този ден не насилвайте нещата. Оставете събитията да се развиват от единствено себе си. Вечерта ви чака приятна вест.
Стрелец
Днес ще бъдете изпълнени с сила и което е най-хубавото ще имате доста хрумвания по какъв начин да я впрегнете в вярната посока.
Козирог
Днес ще имате, както опцията, по този начин и силите да повлияете на живота на другите. Задачата ви ще бъде да се постараете, това въздействие да бъде в позитивна посока за всички.
Водолей
Не може да се каже, че всичко с което се захванете през днешния ден ще има позитивен резултат, само че пък имате всички предпоставки да го постигнете. Само се пазете от хора, които биха дали всичко от себе си, с цел да ви попречат.
Риби
Този понеделник не издавайте бъдещите си ходове. Това са отнася даже за най-близките ви хора. Бъдете търпеливи с сътрудниците си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР