Овен Този почивен понеделник не губете време в осъзнаване, че

...
Овен Този почивен понеделник не губете време в осъзнаване, че
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 24 септември

Овен
Този почивен понеделник не губете време в осъзнаване, че не сте на работа. Наспете се добре, а може и да не излизате от леглото. Скоро няма да имате друга сходна опция.
Телец
Денят е подобаващ за всички действия, свързани с изкуството. Позволете си повече обсег и дайте цялостна независимост на фантазията ви.
Близнаци
Сега е моментът да споделите своите секрети с обичания ви човек, свързани с връзката ви. Докато не сте открити връзките ви няма по какъв начин да са пълноценни.
Рак
Денят ще ви даде цялостна независимост на деяние. Най-трудно ще ви бъде да изберете с какво да се захване и рискувате деня да мине в лутани. " Хванете " първата концепция и я изпълнете.
Лъв
Днес внимавайте с покупките. Може да бъдете подлъгани от промоция. Проверете цените и на други места.
Дева
Денят ще ви разреши да осъществите ваша персонална фантазия. Напълно допустимо е да ви се случва по-често. Това зависи единствено от вас.
Везни
Това е ден, в който да се погрижите за здравето си. Направете си уравновесена закуска и отделете време за придвижване и природа.
Скорпион
Днес не пресирайте колегата си с осъществяването на ваше предпочитание. Не постоянно случването на това, което желаеме е най-хубавото, колкото и мечтано да е то.
Стрелец
Съществува възможност да се загубите. Не посещавайте нови места сами и обърнете внимание до какъв брой е зареден телефона ви. Информирайте ваш непосредствен къде ще прекарате деня.
Козирог
Този понеделник не е работен, само че може да ви се наложи да сте на линия. Със сигурност ще имате изгода от труда си, тъй че не се ядосвайте.
Водолей
Потърсете второ мнение по въпрос, обвързван с ремонтни действия вкъщи ви. Съществува риск да бъдете подведени с цените в тази тенденция.
Риби
Този понеделник прекарайте в придвижване. Вземете плодове и вода със себе си или друга храна. Очаква ви ново другарство.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР