Овен Този петък ще получите предложение, което първоначално няма да

...
Овен Този петък ще получите предложение, което първоначално няма да
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 23 октомври

Овен
Този петък ще получите предложение, което в началото няма да ви хареса. Не бързайте с реакцията си, скоро ще видите и изгодите от него.
Телец
През този ден не давайте нищо назаем. Дори хрумвания. Всичко, което идва от вас в този момент е доста скъпо и не го давайте безплатно. 
Близнаци
През този ден ще осъзнаете доста истини. Нека те не ви вкарват в клопката на меланхолията. Просто използвайте знанията си дейно. 
Рак
Този петък ще може да съпоставите работата си с минал интервал. Има с какво да се гордеете, би трябвало да ви единствено повече убеденост. 
Лъв
Този петък ще би трябвало да слезе при простосмъртните. Ще ви се наложи да се опитате да разберете претекстовете на хората, с които поддържате връзка.
Дева 
Този петък ще може да се убедите в правотата на рецензия, ориентирана към ваш адрес. Не драматизирайте, а си вземете бележки и действайте по грешките.
Везни
През този ден не бързайте за нищо и за на никое място. Това единствено ще ви натовари и няма да даде никакъв позитивен резултат.
Скорпион
През този ден може да разберете освен това за ваш другар. Приемете индивида подобен, какъвто е. Запазете връзките.
Стрелец
През този ден ще се уверите в сериозна истина за себе си. Приемете, че сте колоритна персона и бъдете горди със себе си. 
Козирог
 3-те зодии, които ще се сгодят до края на 2020 година 3-те зодии, които ще се сгодят до края на 2020 година
Годината към момента не е завършила и някои зодии ги чака незабравимо предложение за брак, за което от дълго време мечтаят. Любовта е по-силна...
Днес ще получите незадоволителна оценка. Не се фокусирайте върху нея. Ще отмине и ще забравите бързо.
Водолей
През този ден проявете почитание и към тези, които не харесвате. Каквото и да се случва  - значимото е да сме на равнище!
Риби
Този петък ще разберете, че сте набрали стабилен задатък. Продължавайте да инвестирате в себе си и да изпреварвате времето!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР