Овен Този петък не надскачайте възможностите си. Най-добре не си

...
Овен Този петък не надскачайте възможностите си. Най-добре не си
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 9 ноември

Овен
Този петък не надскачайте опциите си. Най-добре не си поставяйте нищо по-сложно от елементарната рутина, като задача и приключете работа, допустимо най-рано.
Телец
През този ден се обадете на остарял другар, с който не сте се чували и виждали от дълго време. Насрочете си среща допустимо най-скоро.
Близнаци
Този петък не се опитвайте да отричате обстоятелствата. Колкото повече страните от тях толкоз по-трудно ще се справите с решаването на въпросите, които предстоят.
Рак
Този петък си дайте отмора. Опитайте се да не мислите за нищо, а след известното време да погледнете с " чисти " очи на обстановката.
Лъв
Този петък не се подавайте на ничии уверения. Проверете нещата сами. Човекът може и да е прав, само че вие би трябвало сами да се уверите в това.
Дева
Този петък ще имате нови и забавни прекарвания. Предстои ви опознаване на една нова сфера. Не се колебайте да сте любопитни.
Везни
Най-голямата поддръжка може да си дадете самите вие. А и по този начин ще сте изцяло наясно с всичко, което вършиме. Не допускайте непозната интервенция в персоналните ви каузи.
Скорпион
Пазете се от прибързани и импулсивни дейности. Освен, че ще покажат вашата уязвимост, може да ви подбуден към недомислени действия.
Стрелец
Този петък няма да имате особени компликации да привлечете близките на ваша страна. Въпросът е до по кое време ще ви е прелестно с толкоз доста почитатели.
Козирог
Ваша недомислена дума през днешния ден може да ви докара дълготрайни проблеми. Ако не съумеете да сдържите езика зад зъбите си, най-малко побързайте да се извините.
Водолей
Потърсете собствен покровител за започването на взаимна работа по план. Важно е индивидът, с който ще работите да мисли, като вас.
Риби
Опитайте се да приключите работа по-рано и да се включите в режим " отмора ", колкото се може по-рано. Изберете единствено действия, които ви разтоварват.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР