Овен Този петък насочете усилията си към действия с помощта,

...
Овен Този петък насочете усилията си към действия с помощта,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 22 юни

Овен
Този петък насочете напъните си към дейности с помощта, на които бихте могли да придобиете повече опит и познания. Засега забравете за дейни дейности и начинания.
Телец
Това е ден, в който е добре да заложите на сигурното. Прекалената религия може да ви изиграе неприятна смешка. Склонни сте да надценявате опциите си, което може да ви донесе съществени загуби.
Близнаци
Това е ден за успокоение и сдържаност. Използвайте тихите води, с цел да подредите мислите в главата ви и да набележите идващите си цели
Рак
Този петък ще съумеете да се справите с разрешаването на забавен проблем, обвързван с образованието ви. Не разчитайте на покоряването на нови върхове. Ще ви бъде върната остаряла услуга.
Лъв
Този петък ще бъдете прелестно сюрпризирани от доста благо самопризнание и/или постъпка от страна на ваш другар. Едва ли сте си представяли, че ще сте провокирали сходни усеща. Късметлии!
Дева
Днес може да се захванете с всичко, което ви хрумне, единствено не изяснявайте връзките си с колегата. Там няма потребност от промени или в случай че се намесите ще развалите салдото.
Везни
Този петък заложете на хладнокръвието. Опитайте се да приключите по-сложните и съществени задания в първата част на деня. След обяд към този момент няма да сте толкоз ефикасни и съобразителни.
Скорпион
Този петък не се подавайте на желанието си да се захванете с разрешаването на сериозен проблем. Няма да съумеете в този момент и единствено ще се ядосате.
Стрелец
Този петък се ориентирайте към правенето на положително. Бъдете търпеливи към останалите, тъй като скоро ще имате потребност от същото положително отношение.
Козирог
Този петък може да се визиите в неправилна светлина. Това може да бъде подбудено от желанието ви да изглеждате на равнище и използването на ограничения, които не са присъщи за държанието ви.
Водолей
Този петък се пробвайте да вършиме нещата, които не ви харесват. И без това са се натрупали доста. Няма за по кое време да ги отлагате. В края на деня ще получите сериозна отплата за напъните си, която ще изтрие умората ви.
Риби
Този петък е значимо да броите до 100 преди да кажете нещо. Сега всяка неточност, която извършите ще наподобява двойна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР