Овен Този петък може да се окаже взривоопасен. Комбинацията от

...
Овен Този петък може да се окаже взривоопасен. Комбинацията от
Коментари Харесай

Успехът ще е с две от зодиите днес

Овен

Този петък може да се окаже взривоопасен. Комбинацията от страсти и опити да наложите мнението си няма да дадат изключително добър резултат, имайте го поради.

Телец

През този ден не предприемайте нищо ново, само че и не довършвайте остарели неща. Колкото по-ниска е интензивността ви - толкоз по-добре.

Близнаци

Този петък не се заемайте с значими и виновни действия. Може да имате разминавания по съществени въпроси с ваши сътрудници. Вечерта не ползвайте алкохол за утеха.

Рак

Този петък няма да е един от най-лесните дни в седмицата, само че сигурно ще излезете спечелили от обстановката. Колко ще ви коства това, вие си знаете.

Лъв

Денят е извънредно сполучлив за привършване на не толкоз сполучливи планове. Сега ще ви е по-лесно да обясните на някои хора за какво не желаете да ги виждате повече.

Дева

Този петък не си правете проекти без другия човек, който ще взе участие в тях. Възможно е ваша заблуда да ви подведе съществено и от това да има неприятни последствия.

Везни

Колкото и да ви се желае да действате в този момент не е моментът за каквито и да било крачки напред или обратно. Опитайте се да запазите нещата такива, каквито са.

Скорпион

Днес ще може да постигнете повече, до момента в който останалите към този момент мислят за отмора. Не пестете сили, с цел да получите повече, от колкото сте предполагали.

Стрелец

Денят не е подобаващ за уреждането на персонални връзки. Подхождайте деликатно към медикаменти, изключително в случай че ги приемате за първи път.

Козирог

Очаква ви извънредно сантиментален ден, който може да остане, като един от най-приятните ви мемоари. Ако ще празнувате - бъдете деликатни с алкохола.

Водолей

Денят не е подобаващ за разискването на съществени връзки. Леките флиртове и инцидентните запознанства е сферата, в която ще имате триумф.

Риби

Денят може да ви завари в прекомерно небалансирано въодушевление. Най-добре не започвайте съществени диалози - не се знае по какъв начин ще завършат.

източник: Actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР