Овен Този ден ще бъде свързан с приятни приятелски срещи,

...
Овен Този ден ще бъде свързан с приятни приятелски срещи,
Коментари Харесай

Хороскоп за 08.01.2018

Овен
Този ден ще бъде обвързван с приятни другарски срещи, отмора и добра компания. Навсякъе ще бъдете мечтан посетител, защото сте радостни и носите със себе си положително въодушевление. Може да изберете дарове за околните си, само че ще Ви е мъчно да разберете, на кого какво ще се хареса. Благоприятният прочувствен декор освен ще Ви обезпечи нравствен комфорт, само че и ще Ви оказва помощ да намирате общ език с хората, които Ви заобикалят. Денят е обвързван с урегулиране на значими за Вас връзки, само че с цел да постигнете това, ще се наложи да положите съществени старания.

Телец
Охотно и с възторг ще се захванете за работа, само че надали ще можете да приключите с всичко стартирано, защото търпението няма да Ви стигне.По тази причина денят е подобаващ за решаването единствено на по-дребни задания. Не е желателно да планирате за през днешния ден далечни пътувания, или някакви натоварвания, свързани със съществени физически натоварвания. Възможни са компликации в връзките с по0стари родственици, очакващи от Вас по-голяма вглъбеност и съвестност. Отделете време и на своята „ половинка ” - денат ще стане по-приятен и забавен, в случай че му поставите сантиментален акцент.

Близнаци
Днес ще Ви се даде опция, да полирате малко своя публичен имидж. Това, несъмнено, ще стане, в случай че сте подготвени да се окажете в центъра на събитията. Готови ли сте за такова затопляне? Ако сте гъвкави и сте подготвени на всичко, то сте подготвени за блясъка на прожекторите. Ръководете се от своя авантаристичен дух, с цел да придобиете нов опит и нови чувства. Около Вас кръжат сили на високо ниво. Те ще Ви ободрят и ще Ви избави от непотребното напрежение.

Рак
Имате родственици в чужбина? Това може да значи, че през днешния ден ще получите уведомление отдалече и това, което ще съдържа, може хем да Ви зарадва, хем да Ви учуди и дори озадачи. Преди всимането на решение звездите Ви поучават, да претеглите всички „ за ” и „ срещу ”, с цел да не се окажете по-късно простак. Уверени ли сте, че в чужбина ще Ви оказват помощ?

Лъв

Дева
Звездите изрично не Ви предлагат да изнасяте лекции и да четете „ конско ” на празно място... Когато водите спор по световни въпроси, най-добре е, да изоставите дреболиите, тъй като поради тях може да се скарате. Ако издемондтрирате непримиримост и неизменност и отбраните своята позиция по въпроса, който по никакъв метод не може да бъде наименуван дреболия, доста ще Ви почитат.

Везни
Изключително подобаващ ден, с цел да покорите няколко сърца. На процедура през днешния ден това няма да съставлява за Вас никаква компликация. Една усмивка, един палав взор и този, който се е загледал у Вас е Ваш! Но какво ще вършиме по-късно с него, ще се наложи да решите сами.

Скорпион
Този ден може да бъде за Вас освен тежък, само че и рисков. Действайки преждевременно и развълнувано, рискувате да навредите освен на себе си, само че и на другите. Нервните пренатоварвания може да доведат до тежки болести и по тази причина се постарайте да запазите успокоение и да избягвате стресовите обстановки. Не се занимавайте с екстремални типове спорт. В общуването проявявайте внимание и нерешителност. Не допускайте хора от Вашето обграждане да се възползват от желанието Ви да помагате, или от Вашата безкористност. Не се намесвайте в работите на своите близки, без това да е извънредно належащо. Те са в положение изцяло независимо да се оправят със своите проблеми, а препоръките Ви надали биха били възприети вярно.

Стрелец
Днес напълно ненадейно ще почувствате, че имате сили да измените създалата се във вашия тандем обстановка в нужната за Вас страна: по-добра за Вас, а допустимо и за Вашия обичан човек. Постарайте се, да извършите промените във допустимо най- къси периоди, тъй като на следващия ден тази искра, която Ви пали за промени, може да изчезне...

Козирог
Позволете на любознанието да управлява Вашите решения. Възможно е в последна сметка да се окажете на доста забавно място. Сега нямате ясно определен път, по който би трябвало да вървите и по тази причина се отърсете от своята привична рутина и тръгнете против приключенията. Дори и да имате единствено един свободен час, посветете го на проучване на нови територии. Това може да бъде дори нов ресторант или магазин. Вижте, какво става в света. Това ще Ви помогне да измислите някои нови хрумвания, отнасящи се до Вашата работа или до бъдещо пътешестване.

Водолей
Може да посветите това денонощие на задоволство на своите настоящи потребности. Ако не изпитвате някакви остри и не търпящи отсрочване натраплчиви стремежи, денят ще премине еднакво и умерено. През това време е добре да се занимавате със своето занимание или просто да си почивате.Напълно евентуално е, чка до късния следобяд да бъдете оставени сами на себе си,, защото никой няма да се пробва да Ви измълне от нормалната Ви среда и да Ви кара да вършите неща, които не са Ви по душа. Не се предлага да стартирате да се занимавате с нищо ново.

Риби
Днес ще мислите автентично и нетривиално. Това ще Ви разреши да взимате бързи и непредвидени решения. А и напълно не е наложително, те да бъдат верни! Хубаво би било, в случай че Вашия обичан човек Ви бъде дребна „ спирачка ” и да Ви е критик в интерес на здравия разсъдък. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР