Овен Този ден ще бъде свързан с приятни приятелски срещи,

...
Овен Този ден ще бъде свързан с приятни приятелски срещи,
Коментари Харесай

Хороскоп за четвъртък

Овен
Този ден ще бъде обвързван с приятни другарски срещи, отмора и добра компания. Навсякъе ще бъдете мечтан посетител, защото сте радостни и носите със себе си положително въодушевление. Може да изберете дарове за околните си, само че ще Ви е мъчно да разберете, на кого какво ще се хареса. Благоприятният прочувствен декор освен ще Ви обезпечи нравствен комфорт, само че и ще Ви оказва помощ да намирате общ език с хората, които Ви заобикалят. Денят е обвързван с урегулиране на значими за Вас връзки, само че с цел да постигнете това, ще се наложи да положите съществени старания.

Телец
Фактът, че сте прекарвали толкоз доста време със съидейници, естествено е способствал за определяне на естетика във Вашия живот, само че не Ви е подтикнал кой знае какъв брой интелектуално. Не жалете време, с цел да участвате да вземем за пример в няква научна полемика, или най-малко с края на ухото си се вслушайте в диалог, в който не можете да участвате. Определено не би трябвало да търсите опция за разправии, само че не би било зле да излезете от своята зона на комфорт, и да получите опция за някакъв опит за държание в конфликтна обстановка. Това единствено ще укрепи Вашата храброст.

Близнаци
Днес ще имате и време и предпочитание за отдих. По- добре прекарайте деня в спокойна атмосфера, без да посещавате всеобщи мероприятия или празници. У Вас ще зародят хрумвания за това, кака да повишите своя професионален статус. Ще се прояви интерес за проучване на философия и вяра.Може да отделите време и за четене по тези тематики. За сериозна работа и образование денят не е прекомерно подобаващ - Вие ще бъдете невнимателни.

Рак
През днешния ден Вашият обичан човек ще изиска да си направи с Вас някакъв опит. Дали ще се съпротивлявате на това, или не, си е безусловно Ваша работа. Няма да Ви боли, само че интерес към опита е прекомерно евентуално да се разсъни.

Лъв
Може да разчитате на нарастване на приходите. Трябва да се замислите. Как да похарчите „ непотребните ” пари/. Ако не се отнесете към този въпрос с нужната съвестност, получените суми ще изчезнат по най-удивителен метод и в напълно къс период. Денят е доста подобаващ за благоустройство на жилището, както ще съумеете да създадете комфорт и уют с минимални разноски. Освен това е подобаващ и за начало на взаимен живот с обичания човек. Влюбените, които заминат в този момент на сантиментално пътешестване, ще прекарат времето си прелестно.

Дева
Днес доста ще Ви се желае да се пожалите на своя обичан човек от несправедливостта на ориста във връзка с Вас, само че надали той ще разбере Вашата тъга в цялостен размер и да Ви утеши по подобаващ метод. Може би си заслужава да се опитате да се справите с всичко независимо?

Везни
Днес ще опознаете своята половинка от нова, непозната страна. Макар че и не сте си помисляли, че тя може да бъде такава, се е оказало, че може. Доста мъчно е да се каже, дали новооткритото качество на обичания човек ще Ви зарадва. Но че ще бъдете удивени, е напълно правилно!

Скорпион
Не е най-подходящото време за дейна активност и за нови запознанства. Наслаждавайте се на това, които имате. Можете да се откажете от строгите правила и наставления, и да си позволите повече независимост. Добре е да извършите взаимоотношенията си с другите хора по-меки. Проявете повече толерантност и бъдете снизходителни към своите и непознати недостатъци. Не се стремете към цялостна искреност – точно потайността може да Ви помогне да запазите хармонита в нарушените контакти. Едновременно с това ще се ускорява интереса Ви към тайните, любопитни и загадъчни феномени.

Стрелец
Днес напълно ненадейно ще почувствате, че имате сили да измените създалата се във вашия тандем обстановка в нужната за Вас страна: по-добра за Вас, а допустимо и за Вашия обичан човек. Постарайте се, да извършите промените във допустимо най- къси периоди, тъй като на следващия ден тази искра, която Ви пали за промени, може да изчезне...

Козирог
Отделете повече внимание на своя обичан човек, тъй като другояче у него може да възникне чувството, че напълно не Ви е необходим. И както е известно на всички, работата(каквото и да включва тя) не е вълк, с цел да глутне някого. Посветете този ден на разходки по алеите на парка. Прекъсвани понякога за дълги целувки.

Водолей
Много хора намират електронните устройства за задоволително дразнещи. Разбира се, не всички, а единствено тези, които пищят, звънят или вибрират в най-неподходящия миг и то със строго избрана цел: да им попречат да създадат това, с което са заети сега. Даже и Вие, като представител на знака, обожаващ електронното съоръжение, може да изпитвате сходни усеща. И през днешния ден ли? Не, тъй като на другия завършек на проводника може да се окаже индивида, от който от дълго време сте чакали да получите някаква новина.

Риби
Денят ще бъде много сполучлив, само че няма да избегнете и някои досадни недоразумения. Вашата задача е, да запазите успокоение и оптимизъм. Помнете, че дори грешките, позволени през днешния ден, могат да Ви свършат добра работа, в случай че в точния момент ги анализирате и оправите. Днешният ден е доста прекрасен от финансова позиция. Постарайте се, да не оставяте нищо незавършено. Дори и сами не бихте се чувствали добре, в случай че не „ пандизите ” и последната страница. Ако пък се наложи да действате дружно с хора, които не са Ви приятни, постарайте се, да запазите успокоение.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР