Овен Този ден е добър за преговори и сближаване с

...
Овен Този ден е добър за преговори и сближаване с
Коментари Харесай

Козирогът жъне успехи, на Стрелеца му върви в любовта

Овен

Този ден е добър за договаряния и доближаване с хора, които не познавате доста добре. С някои от тях може да възникне отлично другарство.

Телец

Денят може да ви подтикне към доброволческа активност. Не се колебайте да участвате с всичко, което може да си позволите.

Близнаци

През този ден най-удачно за вас ще бъде да заемете водеща позиция. Не се подлъгвайте по обещания, изключително в случай че са надалеч във времето.

Рак

През този ден нервите ви ще бъдат подложени на тестване. Ако се подадете на напрежението, може да загубите значима движимост или позициите си в службата.

Лъв

Тази сряда ще имате цялостна независимост на деяние. Никой няма да има искания към вас или да ви търси за нещо, тъй че прекарайте деня, по този начин както на вас ви харесва.

Дева

Денят е добър за обмисляне и сформиране на график. Фантазията ви може да ви подскаже решение на въпроси, за които преди не сте се сещали.

Везни

Някои от проектите ви може да претърпят промени. Ще би трябвало да изчакате по-добри времена за реализирането им, няма по какъв начин.

Скорпион

През този ден е добре да намалите всякаква интензивност. Не влизайте в ролята на основател на каквото и да било. Ще приемате прекомерно персонално всичко, което се случва, и може да нараните сами възприятията си.

Стрелец

Денят ще ви подари с доста обич. Сега може да мечтаете самоуверено и да градите проекти за бъдещето с вашата половинка.

Козирог

Днес може да прибегнете до изненадващи дейности, които ще ви разрешат да задминете съперниците си. Имайте поради, че хората ще имат цялостно доверие в думите ви.

Водолей

През този ден не се натоварвайте интелектуално. Решенията ви няма да са толкоз ефикасни, колкото бихте желали. За сметка на това ви чака естетика и реципрочност в любовта.

Риби

Проявете повече дисциплинираност. Тя ще бъде ваш правилен асистент през този ден. Спазването на разпоредбите ще ви даде безценнна преднина. Въздържайте се от демонстрация на крайни страсти.

тагове хороскоп зодия обич триумф пари
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР