Овен Този четвъртък ще получите подкрепа от най-неочаквано място. Дайте

...
Овен Този четвъртък ще получите подкрепа от най-неочаквано място. Дайте
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 27 септември

Овен
Този четвъртък ще получите поддръжка от най-неочаквано място. Дайте ясно да се види, че оценявате високо случилото се и не бавете реванша.
Телец
Този четвъртък обърнете внимание на тялото си. Ако има нещо, което ви тормози не бавете консултацията със експерт. Така ще ви олекне.
Близнаци
Днес не подминавайте молба за помощ. Колкото и да се заети отделете малко време. Никой не знае по кое време може да изпадне в сходна обстановка.
Рак
Този четвъртък ще се радвате на благосклонността на Съдбата. Нищо не е толкоз ужасно, колкото наподобява. Може да мечтаете за повече.
Лъв
Този четвъртък е ден за " сверяване на часовника ". Пропуснали сте някои значими детайлности. Сега отделете време, с цел да се запознаете с тях.
Дева
Днес напълно може да се доверите на интуицията си за въпроси, свързани с персоналния живот. Рискувате да попаднете в обстановка, която към този момент сте претърпели.
Везни
Този четвъртък намерете време единствено за себе си. Поне час или два са ви нужни, с цел да подредите мислите в главата ви. Не забравяйте и да се поглезите с лакомство.
Скорпион
Днес ще научите от дълго време подозирана истина. Най-успешно ще бъде да не показвате по никакъв метод, че знаете, каквото знаете. Оставете си време за реакция.
Стрелец
Днес ще имате опцията да извършите доброта за някого. Не се колебайте да се раздадете. Вие бихте желали и към вас да се отнесат по този начин, нали?
Козирог
Този четвъртък не играйте на сляпо. Това, че някой ви е приветлив не значи, че може да е добър длъжностен сътрудник. Дайте повече време за инспекция.
Водолей
Този четвъртък потърсете второ мнение, в случай че се колебаете за сериозна покупка. Щом нещата не са незабавни може да почакат, а и напълно скоро ще има понижения.
Риби
Днес не се жалете откъм удоволствия. През последните дни имахте малко мотиви за наслада. Сега е време да наваксвате.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР