Овен Този четвъртък е важно да действате целенасочено. Възможно е

...
Овен Този четвъртък е важно да действате целенасочено. Възможно е
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 16 май

Овен
Този четвъртък е значимо да действате целеустремено. Възможно е да се потопите в работа, изискваща прозрение в детайлите, само че единствено така  ще постигнете стремежи резултат. Направете всичко, с цел да бъдете проведени.
Телец
Очертава се конфликтен ден. Околните  няма да могат да ви схванат елементарно, а вие ще се дразните от това и ще ви е мъчно да им обясните какво тъкмо желаете да кажете. Като похлупак – допустимо е да си изкарате недоволството от напрежението вкъщи.
Близнаци
Този четвъртък ще сте изключително изобретателни. Това ще ви помогне  да се справите със длъжностен проблем. Решението му, най-вероятно ще се появи с помощта на интуицията ви.
Рак
Денят ще е изпълнен със събития. Ще се редуват приятни и не толкоз приятни моменти. Внезапно появили се спънки, ще застрашат ваши партньорски връзки. Използвайте самоуверено насъбрания опит и бъдете дисциплинирани- звездите са на ваша страна.
Лъв
Този четвъртък сте в такава обстановка, че хората към вас не ви дават успокоение. Не сте в преференциална позиция, тъй че помислете добре преди да реагирате. Звездите ви поучават да сте сдържани.
Дева
Този четвъртък ще върви изключително на тези представители на зодията, които се занимават с научна активност.  Устремът ви няма да разреши да оставите работата си незавършена, което ще способства доста за развиването ви.
Везни
Този четвъртък изострената ви вътрешен глас и нюх към хората и нещата ще ви оказват помощ да се справите сполучливо с проблем, обвързван с дома или децата.  Смело използвайте всеки способ или концепция, които ви хрумнат.
Скорпион
Въображението ви през този ден ще е толкоз богато,че едвам ще смогнете да  споделите концепциите си. Възможно е това да ви изнерви и да реагирате бурно в дадена обстановка. На всяка цена би трябвало да сдържите нервите си,  в противоположен случай това може да навреди освен на репутацията, само че и на здравето ви.
Стрелец
Паричен въпрос, евентуално, обвързван с завещание може да провокира спор сред вас и ваши родственици. Проблемът ще изникне ненадейно, само че в последна сметка ще се реши във ваша изгода.
Козирог
Чувствата ви ще хармонират с реакциите на близките Този четвъртък. С лекост ще прокарвате убежденията и концепциите си.  Хрумванията ви ще идват по-скоро интуитивно, само че ще се котират в службата.
Водолей
Този четвъртък ще се посветите на фамилните връзки или на тези с сътрудници.  Ако на дневен ред са проблеми, свързани с недвижима собственост – доверете се на себе си и действайте самоуверено. Достатъчно сте виновни и дисциплинирани.
Риби
Денят ви носи успокоение. Това ще способства за изявата на креативните ви качества, където ще може да вложете въображението си. Всичко каквото започнете Този четвъртък ще има триумф.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР