Овен Това е седмица, в която душевното спокойствие и увереност

...
Овен Това е седмица, в която душевното спокойствие и увереност
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 16-22 юли

Овен
Това е седмица, в която душевното успокоение и убеденост в верния избор ще ви помогне да преодолеете трудностите. Във вторник не се доверявайте на всеки срещнат. Много от обещанията може да не се изпълнят. Ако ви предстоят договаряния петък е най-подходящият ден за тях. През почивните дни ви чакат срещи с хора от вашето минало, само че и нови познанства. Поне един от почивните дни се постарайте да прекарате напълно с обичания ви човек в противоположен случай може да се появят мотиви за ревнивост.
Телец
Седмицата е удобна за започването на нови планове и търсенето на настоятелен сътрудници и съидейници. Единственото, което може да попречи на закъсненията и прибързаните дейности изречение. Затова е доста значимо и да разпише по-ясно трафик, който да следвате прецизно. Давайте си повече време, когато става въпрос за пътувания и пренасяне. Ако желаете да доведете нещата в работата до дъно отложете сантименталните прекарвания за по-другата седмица. Също по този начин не се натоварвайте с спомагателна работа.
Близнаци
През тази седмица не пропускайте благоприятни условия, които може да трансформират ситуацията в работата към по-добро. Още в понеделник може да се появи действителен късмет да се придвижите нагоре по кариерната стълбица и да получите спомагателен приход. В средата на седмицата ви чака покана за пътешестване зад граница. Най-вероятно става въпрос за служебно пътешестване или присъединяване в конгреси или конференция. Петък може да ви зарадва с забавна информация, която ще ви разреши да измененията в позитивна тенденция финансовото си състояние. През почивните дни не отлагайте натрупали се отговорности по дома.
Рак
Ако сте се надявали на къса отмора, това няма да се случи през тази седмица. Служебните ви отговорности са доста и не търпят отсрочване. Освен това имате и периоди за съблюдаване и е добре да не разочаровате сътрудниците си. Средата на седмицата ще ви даде забавни събития, от които може да се възползвате оптимално, в случай че разпределите вярно времето и силите си. Краят на интервала е положително време за предприемането на съществени промени в персоналния живот. Бъдете изцяло откровени с половинката си.
Лъв
При тази седмица от изключителна значимост ще бъдат готовността ви за другарство и водене на договаряния. Във вторник и сряда няма да срещнете проблеми при воденето на договаряния и ще съумеете да се договорите за желанията условия, тъкмо по този начин както сте си ги представяли. В четвъртък бъдете деликатни при оформянето на документи, защото дребна неточност може да забави процесите. Не се колебайте да деянията упоритост при отбрана на ползите ви. Краят на седмицата е положително време за започването на лятната ви отмора.
Дева
Седмицата е идеална за подготовка и реализация на вашето съществено професионални проекти. Не подминавайте по-интересните хрумвания. Не забравяйте, че триумфът ви може да се крие в най-мъничките детайлности. Това се отнася и до всичко, което касае дома ви. Ако ви остане време през почивните дни заминете отвън града със фамилията си.
Везни
Това е седмица, в която ще може да си поемете въздух. Много от въпросите, чието решение ви тормози ще се разрешат сполучливо и съвсем безболезнено. Това ще е по този начин и с помощта на ваш умен другар, който няма да ви изостави в сериозен миг. Във вторник не започвайте нищо ново, а сряда и четвъртък са дни, в които всичко ще се позволява бързо. През почивните дни си осигурете повече романтика.
Скорпион
Ситуацията в работата се развива във ваша изгода. Колегите ви и началниците са подготвени да проявят отзивчивост към концепциите ви, който ще даде добър подтик на кариерата ви. Сряда ще бъде ден, изпълнен с оптимизъм, тъй че в случай че във вторник се почувствате зле, не забравяйте, че е най-тъмно преди изгрев. Не се колебайте да дадете воля на страстите си в персонален проект. Това единствено ще заздрави връзката ви, като покаже на колегата ви, че сте откровени.
Стрелец
През тази седмица не забравяйте, от кое място сте почнали. Сега прекомерното самочувствие може единствено да ви навреди и да загубите скъпо другарство. Във вторник се доверете на интуицията си и не предприемайте рисковани дейности. Всичко, което не ви е ясно може да се обясни в сряда. Краят на седмицата ще ви даде чаканото успокоение, което може да прекарате в конструктивен самоанализ.
Козирог
През тази седмица все някой или нещо ще се пробва да скапе настроението ви. Но вие имате задоволително огромен ресурс от положително въодушевление и цветни прекарвания, с цел да се подадете на сходно предизвикателство. В работата има комплицирани въпроси за решение, чийто отговор е доста по-лесен, в сравнение с ви се коства. Не потъвайте в самосъжаление и всичко ще се развие по най-хубавия сюжет. В персонален проект ви чака безоблачно благополучие, което може да провокира злоба у мнозина.
Водолей
Това е седмица, в която е добре да бъдете по-умерени и скромни. Сега не е моментът да се хвалите или да надценявате опциите си. Придържайте се към прецизен проект и елементарно изпълними задания, с цел да не се разочаровате прекалено. Всъщност става въпрос за нелек интервал, който имат всички. Всичко ще премине и ще се не помни доста по-лесно, в сравнение с сте си го представяли.
Риби
Това е седмица, която е добре да посветите на вашето самоусъвършенстване. Ако сте на отмора не се колебайте да развиете своето занимание, без значение от резултатите. Не забравяйте, че усъвършенстването идва с опита. В персонален проект ви чака приятна изненада от страна на колегата ви. Може да получите съществено предложение. Послушайте сърцето си!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР