Овен Това е седмица, в която да се съсредоточите върху

...
Овен Това е седмица, в която да се съсредоточите върху
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 13-19 юли

Овен
Това е седмица, в която да се концентрирайте върху проектите си. Някои от тях са узрели за реализиране. Проявата на леност в този момент може да ви коства скъпо в бъдеще, по тази причина запретнете ръкави и бъдете виновни към себе си. В персонален проект в средата на седмицата ви чака изненада. Някои от представителите на знака може да се решат на такава сериозна крачка като сключването на брак.
Телец
През тази седмица новите контакти могат да ви бъдат от огромна изгода, само че в това време избягвайте ненужни срещи, които единствено биха ви изгубили времето. През първата половина от седмицата гледайте да не се набивате в очите на началниците си. В средата й ще можете да разчитате на поддръжката на другари. Почивните не правете огромни физически старания, в случай че положението ви не го разрешава. 
Близнаци
Тази седмица работата ви ще изисква от вас голямо количество сили и по тази причина още първоначално би трябвало да определите целите си и да прецените тъкмо с какъв размер можете да се справите. Заемете се с най-важното, а другото оставете за различен път. За да ревизирате надеждността на новите си сътрудници не жалете време и сили. Само в случай че сте сигурни в тези нови хора ще можете да започнете сполучлива взаимна активност.
Рак
През тази седмица ще ви е мъчно да се впишете в работния темп.  Това може да не остане неусетно от шефовете ви, тъй че се пробвайте да се насочите към по-творческата част от работата ви, с цел да не ви проличава какъв брой сте разсеяни.  Няма да е зле да си водите мемоари на дилемите, с цел да не изпуснете нещо значимо. Слушайте деликатно какво ви се приказва и не се срамувайте да попитате още веднъж, когато не сте разбрали.  
Лъв
Тази седмица звездите ви поучават да посветите на отмора. Имате крещяща потребност от разтоварване и това не  е просто ваш каприз. В противоположен случай рискувате да си докарате нервозен срив. В това положение сте склонни да вярвате на всичко, което чуете, само че бъдете внимателни към информацията, която доближава до вас, изключително в случай че е обвързвана с лесна облага.
Дева
Новата седмица ще изисква от вас нараснало внимание и нерешителност, както в дейностите ви, по този начин и в мислите. Не забравяйте,че доста от желанията ни стават действителност. Затова  - внимавайте какво си пожелавате.  Пазете се от крайни и прочувствени решения, защото сега сте склонни да преувеличавате и може да кажете или извършите нещо, за което по-късно да съжалявате.
Везни
Седмицата ще е добре във връзка с преследването на финансовите ви цели, само че може да ви изиграе неприятна смешка в персоналния живот. Не си позволявайте залитания в половата сфера. Ако сте зажаднели за многообразие просто споделете желанията си с непрекъснатия ви сътрудник. Ще бъдете сюрпризирани от неговата подготвеност и съпричастност. През почивните дни помислете за това по какъв начин може да подобрите физическата си форма.
Скорпион
През тази седмица е добре да извършите сериозен разбор на последните седмици от живота ви. Не си позволявайте нападателни дейности, защото те ще бъдат напълно във ваша щета и ще е нужно доста време, за да  възвърнете предходните си позиции. Не забравяйте, че единствено слабите работят със мощ. Вие имате друга класа и е добре да покажете, че съответствате на нея.
Стрелец
През тази седмица ще би трябвало да съберете  всичките си сили и самодисциплина. Предстоящите дни са решаващи за кариерното ви развиване и нямате право на пропуски. Насрочете значимите срещи за първите дни от седмицата, когато ще сте най-съсредоточени. Всяка странна концепция, която ви хрумне ще бъде единствено във ваша изгода и не се колебайте да я приложите. Това важи както за работата ви, по този начин и за персоналния живот.
Козирог
През тази седмица помислете дали нямате опция за пътешестване. Най-добре е да зарежете работата и да посветите идните дни на отмора със фамилията си или просто да си останете вкъщи. Може да извършите някакви промени по къщата, които да разведрят ситуацията. В края на интервала не подценявайте сигнали, свързани със здравето ви. Бъдете виновни към него.
Водолей
През тази седмица концентрацията ви ще се ускорява и ще се чувствате по-уверени. Сега моментът да положите всички старания някои от вашите хрумвания, свързани с работата ви да видят бял свят.  В средата на интервала не подценявайте желанията и знаците, които сътрудникът ви дава. Краят на седмицата е време, в което да не се колебаете да се съберете с другари, с които да споделите страстите си и да се почувствате обичани и разбрани.
Риби
През тази седмица ви чакат доста прекарвания. Някои от тях ще са свързани с персоналния живот и развиването на връзката ви, която ще претърпи съществени промени. Бъдете сигурни в възприятията си преди да действате. В служебно отношение ще имате доста време за изява и осъществяване на концепциите ви - не пропускайте тези моменти. Пазете се от слънчево изгаряне, в случай че сте на морето.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР