Овен Това е седмица, в която да съчетавате успешно личния

...
Овен Това е седмица, в която да съчетавате успешно личния
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 27 януари - 2 февруари

Овен
Това е седмица, в която да съчетавате сполучливо персоналния и професионалния живот. За задачата ще ви помогне обстоен график, който да изпълнявате прецизно. За да не се усеща никой от фамилията ви подценен просто използвайте времето през обедната отмора, с цел да проведете телефонен диалог и да се поинтересувате по какъв начин се усеща той или тя. В сряда ще може да планирате почивката се през събота и неделя - тогава ще получите покана за посещение. В края на работната седмица е добре да сте завършили с главните действия по ваш план.  Прекарайте почивните дни надалеч от телефона и други технологии.
Телец
Това е седмица, в която да сте по-сдържани. Имате прелестни хрумвания, само че за момента е добре да ги държите в загадка, изключително що се отнася до служебните ви задължения. Необходимо е да мине още време, в което да узреят замислите ви и да бъдат показани пред аудитория. Вторник ще е ден за битки- тогава би трябвало да сте оптимално съсредоточени. Съществува риск от операция и би трябвало доста да внимавате да не бъдете въвлечени в интриги. Втората половина на седмицата по-често се обръщайте към изкуството. Творчески ви хрумвания ще ви спасят от рутината и ще оказват помощ за хармонията в фамилията ви.
Близнаци
Тази седмица е положително време за решение на въпроси, свързани с персоналния ви живот. Помнете, че не сте длъжни да давате сметка и пояснения на никого и да живеете, както на вас ви харесва. Не ставайте плебеи на стандарти и злословия. Чувството за виновност не води до нищо положително. Настройте се за приятни и сантиментални срещи и прекарвания. Оптимизмът елементарно ще вземе превес над тъжните мисли, в случай че му дадете късмет. В четвъртък ще имате своя дребен триумф, който ще ви поведе по пътя към триумфа. През почивните дни не оставайте пасивни. Подарете си разходка измежду природата - най-добре в компанията на другари и обичани хора.
Рак
Това е седмица за покоряването на професионални върхове. Не се съсредоточавайте върху компликациите, а върху това, което сте постигнали. Ще се наложи да работите изключително, само че моментът е подобен и ще би трябвало да го извършите. В средата на интервала бъдете подготвени за първите резултати от труда ви. Най-ценното, което ще спечелите в този момент е вашият опит, който ще ви служи правилно в бъдеще. В края на седмицата отделете време за персоналния ви живот. Партньорът ви има потребност от внимание, а вие - от любовта му. 
Лъв
През тази седмица най-важното, което би трябвало да извършите е да запазите персоналния си живот в загадка. Нека желанията ви останат загадка даже за най-близките ви другари. Предстои ни значима крачка и е редно да я осъществите сами. Не се опасявайте от съществени диалози - в тях се ражда истината. В средата на седмицата компромисите и мъдростта и ще ви оказват помощ да избегнете комплицирани обстановки. В петък очаквайте добра вест, обвързвана с работата. През почивните дни не прекалявайте с тежката храна. Най-добре избягвайте алкохола. Сега е интервал, в който е доста значимо мозъкът ви да е здравомислещ.
Дева
Това е седмица, в която ще може да се радвате на свободата си. Все отново е добре да разпределите времето си даже с ваши обичани действия, с цел да не пропилеете дните. Помислете с кои другари не сте се виждали от дълго време и, с цел да организирате срещи. Средата на седмицата се огледайте да не би да пропускате значими отговорности за осъществяване. Ако е допустимо Направете по този начин, че петък да е ваш свободен ден с цел да организирате една по-дълга отмора, която да продължи в събота и неделя. Възможност за дълбоки прозрения.
Везни
През тази седмица ще се наложи да увеличите темпото. В понеделник ще разберете, че се постанова да поемете спомагателни отговорности. Стиснете устни и не позволявайте да изпуснете нервите си. Вашите неточности в този момент може да са огромни, а по-късно ще съжалявате за стореното. В четвъртък и петък отделете време, в което да се разтоварите душевен - осигурете си час-два успокоение и разходка сами. През почивните дни си дайте задоволително време за сън. Физическите извършения ще се отразят доста добре на тонуса ви.
Скорпион
През тази седмица ваша неточност може да се върне в живота ви със своите последствия. Нямате кой знае какви потребни ходове, с изключение на извинението. Не е несъмнено дали то ще бъде признато. Опитайте се да си извадите изводите от случилото се. Самосъжалението ще е най-лошото, което ще може да извършите за себе си. В средата на седмицата е добре да се върнете към нормалния си темп и да се фокусирате върху нещо ново. Изберете физическа интензивност, в която да вложите силата си. Плуването ще ви се отрази повече от добре.
Стрелец
През тази седмица към вас Може да се върнат остарели нерешени въпроси. Не се опитвайте да бягате от тях а,та няма да изчезнат. Съберете кураж и да застанат против проблемите лице в лице. Ще се учудите какъв брой доста сили и решителност има у вас и какъв брой бързо ще се справите със обстановката. В средата на седмицата направете нещо по-специално за себе си. В четвъртък и петък не се обрисуват никакви компликации за вас. Използвайте времето, с цел да подредите целите си. През почивните дни не забравяйте за родините си.
Козирог
През тази седмица може да научите тъжна вест. Не се потапяйте задълго в тъгата. Във вторник значима задача в работата ще ви извади от вцепенението. В сряда и четвъртък бъдете подготвени за неочаквани ремонтни действия. Ако става въпрос за нещо по-сериозно не се колебайте да се обърнете за помощ към експерт. Така ще си спестите нерви, време и средства. През почивните дни изберете близка дестинация за къса екскурзия.
Водолей
През тази седмица ще имате време да си починете от множеството отговорности. Добре свършената работа ще ви даде опция да си отдъхнете. Сега може да помислите умерено в каква посока бихте желали да продължите. В сряда обърнете внимание на ваш другар, който ще има потребност от помощ. В четвъртък бъдете деликатни с огромните покупки. В петък не давайте мнението си там, където не е желано. Събота и неделя прекарайте в усамотение с книга в ръка.
Риби
Тази седмица ще бъде необикновена. Промяната ще ви обърка, само че се пробвайте да се възползвате от нея. В множеството случаи всяка смяна носи и нещо позитивно. Лесно ще го намерите, в случай че не сте решили да се потопите в потиснатост. Във вторник не организирайте срещи. Сряда и четвъртък са положителни дни за излизане с другари. Петък вечер прекарайте по ваш усет. През почивните дни може да ви се наложи да почетете по въпрос, обвързван с образование или работа. Това няма да е изгубено време.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР