Овен Това е ден за превръщане на лошите мисли в

...
Овен Това е ден за превръщане на лошите мисли в
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 16 август

Овен
Това е ден за преобразяване на неприятните мисли в положителни. Попречете на сивото да стане черно, като мобилизирате цялото си позитивно мислене.
Телец
През този ден пред вас ще изникнат голям брой въпроси. Задайте ги и вижте какви ще са отговорите. Може би някой се пробва да ви излъже, само че не бъдете прекомерно мнителни.
Близнаци
Днес ще имате време да погледнете на себе си с други очи. Действително заслужавате да имате повече самочувствие. Не спирайте да преследвате върха нагоре.
Рак
Днес най-важното ще е да имате голямо доверие на колегата си. Възможни са спорове, провокирани от вашето държание.
Лъв
През този ден е добре да се вслушвате в мнението на другари, познати и даже странични хора. Само се постарайте техните гласове да не заглушат вашите лични мисли и хрумвания. Не отстъпвайте от тях.
Дева
Днес ще бъдете дребна, само че основна част в нечий комплициран механизъм. Ако имате потребност от тръпка, даже можете да си позволите да изнудвате този някой, само че по-добре не го правете.
Везни
Този четвъртък ще е подобаващ по-скоро да си помечтаете, в сравнение с да предприемате, каквито и да било дейни дейности. Ако въпреки всичко ви се наложи да действате, то потърсете помощ от близки другари или сътрудници.
Скорпион
През този ден отворете вратите за сантиментални прекарвания и те няма да закъснеят. Днес не би трябвало да се занимавате с нищо, за което ще ви се наложи да давате пояснения.
Стрелец
Днешния ден ще бъде добър за хора със градивен, само че не и моралистичен темперамент, тъй че в случай че мислите да изнасяте лекции на хората и да ги поучавате, то това няма да бъде вашия ден.
Козирог
Днес не би трябвало да забравяте, че и хората към вас имат своите страсти и усеща. Бъдете благи и толерантни, с цел да не се окажете в обстановка, в която ще ви го върнат тъпкано. Отношенията с близките са по-важни, в сравнение с си мислите.
Водолей
Днес би трябвало да прекарате деня по подобен метод, че в следствие да не съжалявате за изгубеното време. Не ставайте плебей на мързела.
Риби
Този четвъртък взимането на значимо и отговорно решение ще бъде прелестно единствено по себе си. Още по-доволни ще бъдете и от резултата. Ще има доста неща, с които да се гордеете в края на деня.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР