Овен Това е ден, в който ще намерите своето място

...
Овен Това е ден, в който ще намерите своето място
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 17 октомри

Овен
Това е ден, в който ще намерите своето място и своите хора. Не ги плашете с прекален възторг. Оставете нещата да се разиват постепенно.
Телец
Днес не оставяйте другите да взимат значимите решения, които касаят вашия живот. Дори да имат присъединяване - думата ви би трябвало да има тежест.
Близнаци
Днес не се двоумете доста при взимането на решения. Послушайте сърцето си и действайте по отношение на него, с цел да не губите скъпо време.
Рак
Днес не потъвайте в клопката на спомените. Всичко е по-добре от всеки път. Лошото ви въодушевление е моментно.
Лъв
Днес може да допуснете неточност в мнението си за ваш непосредствен или сътрудник. Бъдете реалисти и в случай че би трябвало поднесете извинения.
Дева
Вложеното в работата през днешния ден ще даде съществени резултати в бъдеще. Не пестете сили и запаси, с цел да покажете най-хубавото от себе си.
Везни
Днес не се месете в непознатите работи. Най-вече не взимайте присъединяване при вземането на решения от страна на някой различен. Запазете неутралитет.
Скорпион
През този ден не преследвайте съвършенството. Не може постоянно всичко да протича по съвършения метод. Приемете нещата такива, каквито са.
Стрелец
Днес е ден, в който е добре да намалите темпото. Ограничете упованията и стремежите. Смирението ще ви се отрази добре. 
Козирог
Днес е добре да спазвате ограничавания във всичко. Скромността ще украси вас и вашите дейности, както и ще спомогне за повишение на престижа ви.
Водолей
Днес може да научите за ваша неточност. В това няма нищо неприятно, само че се постарайте да си вземете поуката и да не я повтаряте повече.
Риби
Днес ще ви върви в работа с документи. Побързайте да оправите всички въпроси, свързани с тях. Ще съумеете и ще забравите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР