Овен Това е ден, в който да се поучите от

...
Овен Това е ден, в който да се поучите от
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 1 декември

Овен
Това е ден, в който да се поучите от грешките на другите. Не ги сочете с пръст, а безмълвно използвайте информацията за себе си.
Телец
Днес ще ви е необходим малко повече кураж. Трудна е единствено първата стъпка, от там нататък всичко ще ви е доста по-лесно.
Близнаци
Това е ден, в който е доста значимо да намерите общ език с близките. От равнището на връзка ще зависи триумфът ви през днешния ден.
Рак
Днес ще ви е мъчно да се справите с доста от дилемите. Важното е да не пропуснете нито една от тях. Направете си лист.
Лъв
Днес ще ви е мъчно да се ориентирате в ситуацията. Заемете позиция на наблюдаващ и по този начин няма риск да извършите някоя неточност.
Дева
През този ден ще може да намерите разтуха в думите на ваш непосредствен човек. Споделената тъга е половин тъга и ще се уверите в това. 
Везни
През този ден е доста значимо да заявите ясно желанията и желанията си. Не се впускайте в разногласия, единствено ще загубите време и сила. 
Скорпион
Това е ден, в който ще може да разчитате на помощта на ваш другар. Не се учудвайте, в случай че той изиска нещо в подмяна - такива са разпоредбите на играта. 
Стрелец
Денят няма да стартира по най-приятния метод, само че с напредването на времето облаците ще се разсейват. Бъдете оптимисти.
Козирог
Този вторник не си търсете белята. Гледайте си вашата работа и в случай че не ви питат - не отговаряйте. Има и такива дни. 
Водолей
Този вторник ще се изненадате от уменията си. Това би трябвало да ви покаже, че е нужно да вярвате повече в себе си.
Риби 
Този вторник ще се деянията като същински герои. Едва ли ще има по-смели и дружелюбни от вас. Ще станете за образец!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР