Овен Това е ден, в който да проявите повишена активност.

...
Овен Това е ден, в който да проявите повишена активност.
Коментари Харесай

Любовта спохожда две зодии, друга пълни джобовете с пари

Овен Това е ден, в който да деянията нараснала интензивност. Мързелуването през днешния ден ще ви коства скъпо - не му се подавайте.

Телец

Днес не предприемайте съществени дейности без да сте сигурни, че сте планували всички последствия, както и това, че разполагате с всички запаси.

Близнаци

Днес всичко ще се случва от единствено себе си със или без вашето присъединяване, тъй че си спестете напъните и просто си починете.

Рак

Днес ви чака под напрежение ден, в който ще чакате значим резултат за вашата активност. Не се тормозете прекомерно. Скоро ще разберете, че имате триумф.

Лъв

Този вторник не подценявайте сигналите на тялото ви. Намалете нездравословните храни и се замислете по какъв начин може да подобрите храненето си.

Дева

Това е ден, в който е добре да спазвате мярката във всичко. Не прекалявайте с нищо, изключително в връзките с околните ви.

Везни

Развоя на събитията през днешния ден ще зависят от вашите стремежи и интензивност. Може да се каже единствено да внимавате какво си пожелавате. Скорпион

Това е ден, в който е най-добре да бъдете откровени. Шикалкавенето няма да ви се получи. Ще би трябвало да сте почтени.

Стрелец

Този вторник ще ви бъде напомнено за някои ваши отговорности. Няма по какъв начин да избягате от тях без това да има последствия.

Козирог Това е ден, в който ще сте подготвени за борби. Преговорите ще ви завоюват съществени позиции, тъй че атакувайте самоуверено!

Водолей

Днес заложете на грижата за персоналните връзки. Ще получите хвалба, която ще стопли сърцето ви. Продължавайте в същия дух.

Риби

Това е ден, в който е най-добре да деянията невзискателност. Каквото и да ви идва да кажете, най-добре оставете за различен ден.

Източник: actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР