Овен Това е ден, в който да потърсите нещо ново

...
Овен Това е ден, в който да потърсите нещо ново
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 17 януари

Овен
Това е ден, в който да потърсите нещо ново за себе си. Помислете какво не сте правили, само че бихте желали да опитате и се втурнете в начинанието с рогата напред! Вечерта не ядосвайте половинката си.
Телец
Днес е добър ден да вложите силите и уменията ви в кулинарни провокации. Ако нямате огромен опит започнете с нещо по-лесно, с цел да не се демотивирате.
Близнаци
Днес се обадете на ваш другар, който не сте чували от дълго време. Използвайте почивните дни, с цел да се срещнете с него. Отсега планирайте графика си.
Рак
Това е ден, в който деликатно да планирате цели си. Помислете добре дали ваше предпочитание няма да нарани колегата ви и какво бихте могли да жертвате.
Лъв
Това е ден, подобаващ за договаряния за сключването на финансови покупко-продажби. Бъдете безкомпромисни в желанията ви и проверете добре всички условия.
Дева
Днес облечете обичаните си облекла и си направете обичаната прическа. Важно е да се чувствате добре в кожата си и да сте подготвени за непредвидена среща с забавен човек.
Везни
Това е ден, който може да ви донесе непредвидена сума пари. Порадвайте се на придобивката си, само че не бързайте да я употребявате. Най-добре я оставете за запас.
Скорпион
Днес може да ви се наложи да извършите някои разбори за отминалите седмици. Денят е подобаващ за разлъка с нездравословните привички и полагане на старания за придобиването на потребни.
Стрелец
Това е ден, който да посветите на придвижването. Направете си дълга разходка или друго физическо натоварване, съобразено с опциите ви. Избягвайте алкохола.
Козирог
Това е ден, в който да оставите нещата да се случват. Вашата интервенция няма да промени кой знае какво, а вие ще загубите скъпи сили и време в опитите си да им повлияете.
Водолей
Получили сте хвалба и изцяло справедливо може да се погордеете известно време. Колкото по-бързо се върнете в нормалния си темп, толкоз повече мотиви за горделивост ще имате отсега нататък.
Риби
Това е ден, в който да помислите за себе си и бъдещите ви удоволствия. Напоследък сте занемарили приятната част от живота и е време да наваксате.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР