Овен Това е ден, в който да не правите нищо

...
Овен Това е ден, в който да не правите нищо
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 24 януари

Овен
Това е ден, в който да не вършиме нищо без да пита, изключително в случай че става въпрос за профилирана активност. Доверете се на мнението на специалистите.
Телец
Това е ден, в който да не се колебаете дали да дадете освен това от себе си. Натрупали сте толкоз доста за предоставяне.
Близнаци
През този ден при решаването на персонален проблем се допитайте до ваш непосредствен другар, осведомен със обстановката. Важно е да знаете по какъв начин наподобяват нещата в профил.
Рак
Денят ще е изпълнен с обич и благодарност от страна на колегата ви. Усилията ви от последните седмици са си заслужавали.
Лъв
Този петък направете по-важните неща през първата част на деня. След това ще сте прекомерно разсеяни за съществени неща.
Дева
Днес не споделяйте тайните и желанията си. Много евентуално мнението ви да претърпи съществени промени. 
Везни
Днес не се доверявайте на инцидентни хора. Колкото и незначителна да ви се коства информацията, която споделяте - зазете я за себе си.
Скорпион
През този ден не навлизайте в непознати територии. Денят е подобаващ за развиването на значими личностни връзки.
Стрелец
Този петък не търсете непозната помощ за решаването на персонални проблеми. Добре е да се справите независимо с всикчо, което ви касае.
Козирог
Изкуството е това, което ще ви избави от унинието през днешния ден. Съзерцаването на картини или гледането на прекрасен филм ще върне усета ви към живота.
Водолей
Решенията, от които ще имате потребност в този момент, не са толкоз надалеч, колкото наподобява. Отговорът е напълно покрай вас.
Риби
Този петък ви чака борба. Ще излезете победител от обстановката, в случай че покажете задоволително самообладание и предвидливост.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР