Овен Това е ден, в който да изненадате близките си.

...
Овен Това е ден, в който да изненадате близките си.
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 18 октомври

Овен
Това е ден, в който да изненадате околните си. Бъдете благи и грижовни повече от всеки път. Те го заслужават.
Телец
Това е ден за съществени придобивки. Както в дословен, по този начин и в метафоричен смисъл. Възможно е зараждането на огромно другарство.
Близнаци
Днес може да се наложи да замествате някого и да си дадете сметка, че желаете да сте на негово място. Проучете по какъв начин може да стане това.
Рак
Това е ден, в който ще се наложи да вършиме доста и разнообразни неща. Изберете предпочитани действия, с цел да свършите качествено работа.
Лъв
Днес може да ви споходят мисли за разлъка с даден човек. Ако не сте разискали казуса с него може би не би трябвало да взимате еднолично решение.
Дева
Това е ден, в който силата на духа ще ви помогне да преодолеете доста трудности. Вечерта осигурете дейно разтоварване за духа и тялото ви.
Везни
Това е ден, в който е добре да възпрете желанието си да преувеличавате. Важно е да предавате нещата такива, каквито са, с цел да няма недоразумения.
Скорпион
Този петък не е подобаващ ден за крайни и значими решения. Може да се окаже, че пречупвате нещата през страстта и по-късно да съжалявате за взетите решения.
Стрелец
Това е ден, в който да наблегнете на почивката и приятните занимания. Не оставяйте вечерта да бъде скучна и монотонна.
Козирог
Днес помислете за празненство. Ако не се задава такова - организирайте го вие. Поканете единствено хора, които са ви близки. 
Водолей
Денят може да ви посрещне с не доста добра вест. Не се отчайвайте. Изчакайте известно време преди да решите по какъв начин да действате.
Риби
Този петък ще имате голям брой задания пред себе си. Започнете с най-важното, с цел да сте спокойни, че няма да има отсрочване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР