Овен Това е ден, в който да бъдете отговорни най-вече

...
Овен Това е ден, в който да бъдете отговорни най-вече
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 7 декември

Овен
Това е ден, в който да бъдете виновни най-много към себе си. Не подценявайте здравето си. Ако имате терзания потърсете експерт. 
Телец
Тази събота умерено може да се отдадете на мемоари и размисли. Размислите ще ви дадат утешение и ще ви разрешат да разберете доста неща.
Близнаци
Ако обичате цветята и отглеждате растения, през днешния ден е превъзходен ден да им обърнете внимание. Това ще ви разтовари и ще ви даде нови сили.
Рак
Тази събота не взимайте прибързани решения. Ако се изисква отговор от вас, направете всичко допустимо, с цел да получите пролонгация.
Лъв
Тази събота ще получите компенсация за ваше деяние към съответен човек. Така ще си дадете сметка дали сте работили вярно по отношение на него или не.
Дева
Тази събота звездите поучават да сте деликатни към здравето си. Пазете изключително ушите, гърлото, врата си. В същото време денят не е подобаващ за лекуване на тези органи.
Везни
Това е ден за цялостна отмора и разпределяне. Не се натоварвайте физически. Ако имате опция медитирайте.
Скорпион
Ако чувствате остатък на сила не  се опитвайте да я потискате. Това единствено ще ви направи раздразнителни и резултатът няма да е добър за вас.
Стрелец
Тази събота ще се открият доста благоприятни условия за вас  персонален проект. Показаното от вас досега ще би трябвало да бъде поддържано и в бъдеще.
Козирог
Денят е добър за ремонт на компютърна техника или промяна на част, която сте закупили преди време, само че все не ви е оставало време да промените.
Водолей
Тази събота е мощен ден за самоусъвършенстване или повишение на квалификацията. Избягвайте алкохола и други упойващи субстанции.
Риби
Тази събота е ден за мислене и преосмисляне. Каквото и да вършиме бъдете разнообразни и най-важното по-спокойни. Търсенето на сметка няма да ви даде нищо.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР