Овен Това е ден, който да посветите на красотата. Каквото

...
Овен Това е ден, който да посветите на красотата. Каквото
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 11 октомври

Овен
Това е ден, който да посветите на хубостта. Каквото и да вършиме търсете съвършенсвото и не се отхвърляйте, до момента в който не го постигнете.
Телец
Днес не са целесъобразни крайните решения. Каквото и да вършиме бъдете внимателни. Това се отнася най-много до половите ви контакти.
Близнаци
Очаква ви сполучлив ден, в който ще сте в цялостна естетика със себе си и близките. За обвързаните визиите на знака това е добър ден за предложение за брак.
Рак
Днес действителността и фантазиите ви ще са в рискова непосредственост. Оставяйте си повече време за размисъл, в случай че се наложи да взимате решение.
Лъв
Днес ще имате някои проблеми с дисциплината. Това може би е знак, че би трябвало да измененията разпоредбите. Различното ще ви въодушеви.
Дева
Днес умерено може да се отдадете на фантазиите си. Дори ще имате късмет да реализирате някоя от тях, в случай че покажете висока степен на дисциплинираност.
Везни
Днес не си правете  огромни проекти. Обстоятелствата няма да са предвидими. Бъдете гъвкави. 
Скорпион
Днес може да претърпите крах. Това е знак, че е време да се заемете с нещо ново и друго от досегашната ви активност.
Стрелец
Денят ще подложи издържливостта ви на тестване. Не преставайте да мислите за това, което преследвате и няма да ви е толкоз мъчно.
Водолей
Днес не потъвайте в непознати и празни мисли. Отхвърлете всичко излишно и бъдете правилни на себе си и вашите мисли и стремежи. 
Риби
Този петък заложете на спокойствието. Каквото и да става заложете на равния звук. Ще се изненадате от себе си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР