Овен Темпераментните представители на огнената стихия не мислят за живота

...
Овен Темпераментните представители на огнената стихия не мислят за живота
Коментари Харесай

Кои са зодиите, на които не им върви в живота

Овен
Темпераментните представители на огнената буря не мислят за живота си без битка и трудности, по тази причина избират най-недостъпните хора. Овните са сигурни, че техният натурален сексапил ще разтопи сърцето на обичания човек, само че всякога се провалят. Подчинените на Марс са откровено комплицирани по какъв начин човек може да откаже такива прелестни хора като тях. Самочувствието обаче не взема решение казуса и Овенът е изправен пред несподелена обич.
 Какво желае от живота всяка зодия? Какво желае от живота всяка зодия?
Често си задаваме въпроса какво желаеме от живота. Ние разгледахме нещата от астрологична позиция и ще ви представим какво тъкмо ис...
Телец
Телците наподобяват на капризни деца, които желаят да се снабдят с обичаната си играчка непременно, когато са влюбени. Те избират неизменност и дебелоглав като главно оръжие, само че не всички хора обичат натрапчивите персони. Ако задачата стане непостижима, представителите на земния знак бързо се отхвърлят, след което възвръщат спокойствието за дълго време. Телците са естествено моногамни, по тази причина се пробват да изберат единствения сътрудник за цялостен живот.
Рак
Ракът се счита за най-влюбчивия в целия зодиакален кръг, заради което несподелените усеща постоянно го карат да страда. Ракът не се увлича от съответен човек, а по фиктивен метод. След среща и малко другарство, Раците бързо се разочароват от определения, тъй като фантазиите не съответстват с действителността. Колкото и да е необичайно, Ракът не е смутен - до известна степен психологичните страдания го вършат благополучен. Във взаимоотношенията представителите на водната буря преди всичко не слагат човек, а личните си страсти.
Скорпион
 Три житейски трика, които ще ви оказват помощ в живота Три житейски трика, които ще ви оказват помощ в живота
Всеки от нас търси някакви вълшебен секрети за това по какъв начин да си улесни живота. Е, ние не сме специалисти, само че ще споделим с вас доста елементарни и...
Мощната сила и вътрешната харизма не подсигуряват взаимна обич. Скорпионите постоянно се оказват в счупено корито, макар очарованието и привлекателността си. Астролозите считат несъразмерния напън от Скорпион за повода за несподелената обич, защото не всеки може да издържи на такава офанзива. След като получат отвод, представителите на водния знак стават нападателни, което още повече плаши и отблъсква избраника. Скорпионите би трябвало да се научат да губят и да стопират в точния момент, тъй че един ден да не останат сами.
Стрелец
Представителите на огнения знак остават по детски наивни хора до своята честна възраст, затова те имат вяра във безконечната обич от пръв взор. Под въздействието на страстите Стрелецът става сетивен и сантиментален. Стрелците харесват интензивността на пристрастеностите, тъй че с наслада ще преживеят няколко интервала на мощни страсти. Когато ухажването завърши, Стрелецът е подготвен да тръгне в търсене на нов любовен обект. Ежедневието провокират смъртни страдания върху представителите на стихията на огъня, тъй че е по-лесно да страдат малко от несподелена обич, в сравнение с да стигнат чак до края.
Риба
За представителите на водния знак любовта е главният смисъл на живота. Страхът от самотата тласка Рибите в обятията на изцяло несъответствуващи хора и всеки сходен опит приключва с крах. Подобно на Раците, подопечните на Нептун се влюбват в измисления облик, без да виждат минусите на колегата. Когато розовите очила се разбият в суровата реалност, възвишените усеща се заменят със страдалчество. Астролозите предлагат Рибите да не се втурват в обятията на първия срещнат човек, тогава ще има доста по-малко отчаяние. Комуникацията с другари и семейство ви избавя от самотност, а не нежните фантазии.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР