Овен, Телец и Близнаци – щастие до 21 години За

...
Овен, Телец и Близнаци – щастие до 21 години За
Коментари Харесай

Всичко Зависи Изцяло От Зодията! Ето Кога Всеки От Нас Ще Открие Истинското Щастие!

Овен, Телец и Близнаци – благополучие до 21 години

За първите 3 зодии от хороскопа първите години са най-щастливи за тях. Тъй като те са с нехаен темперамент, детството за тях е най-приятният им интервал. До 21-та си годишнина трите зодии би трябвало да се възползват оптимално от всяка опция, която се изправи пред тях, тъй като дотогава могат да сбъдват всичко с лекост.

Рак, Лъв и Дева – благополучие от 22 до 40 години

За тези 3 зодии е доста значимо да бъдат независими, поради което най-щастливия им интервал е младостта. Тези зодии държат да се усещат същински почитани, обичани и уважавани, поради което мъчно биха са оставили нещо дребно да ги подведе. През този интервал зодиите основават фамилии и постоянни другарства, което също ги прави доста щастливи.

Везни, Скорпион и Стрелец – благополучие от 41 години до 53 години

За да бъдат щастливи тези 3 зодии, те имат потребност от доверие в хората към тях. Тези зодии имат потребност да направляват другите, поради което интервалът на зрялост ги прави доста щастливи. Тогава те се усещат съумели, оценени и в естетика със себе си.

Козирог, Водолей и Риби – от 54 години до дълбока напреднала възраст

Последните 3 зодии от хороскопа имат потребност да изпитат всичко и да видят всичко, с цел да са същински щастливи. Старостта дава на тези зодии свободно време, което те могат да посветят на околните си. След 54-годишнина те се усещат най-удовлетворени и съумели./sanovnik.bg
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР