Овен Тази сряда смело може да пристъпите към реализирането на

...
Овен Тази сряда смело може да пристъпите към реализирането на
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 22 май

Овен
Тази сряда самоуверено може да пристъпите към реализирането на концепциите ви. Ваш е изборът дали да приемате другарски съвет или не, само че отговорността - също.
Телец
Тази сряда не пилейте пари за ненужни покупки. Мнгоо евентуално е взетата движимост да не ви прави работа или скоро да я разлюбите. 
Близнаци
Тази сряда е значимо да имате съидейници към себе си. Самочувствието ви няма да е на нужното равнище, тъй че поддръжката от страна на другар ще е скъпа.
Рак
Тази сряда мое да получите противен сигнал. Всъщност лампичката мига от дълго време, тъй че сте закъснели. Сега ще би трябвало да побързате.
Лъв
Тази сряда не споделяйте желанията си на висок глас. Възможно е да настъпи смяна в събитията и концепциите ви да се окажат ненужни.
Дева
Тази сряда не се подлъгвайте по ничии обещания. Най-добре свършете работата си сами, с цел да не загубите от непознати неточности.
Везни  
Тази сряда ще получите уведомление, което ще разкрие доста благоприятни условия пред вас. Бъдете напористи и се заредете с кураж. 
Скорпион
Тази сряда не произнасяйте думите " Не мога ". Прекрачете границата на невъзможността и от там нататък ще ви е по-лесно.
Стрелец
Тази сряда направете някого благополучен. Вашето променено държание може да промени доста неща във вашия и нечий различен живот.
Козирог
Тази сряда не бъдете егоисти. Сега е моментът да наваксате с приемливост и да бъдете по-съпричастни от всеки път. 
Водолей
Тази сряда ще ви се наложи да свършите повече неща от плануваното. Ваше забавяне ще ви притисне да действате бързо. Вземете си поуките.
Риби
Тази сряда може да сте спокойни за себе си и вашите хрумвания. Ревностното ви отстояване не е належащо, просто безшумно следвайте стъпките.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР