Овен Тази сряда не си поставяйте граници на желанията. Колко

...
Овен Тази сряда не си поставяйте граници на желанията. Колко
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 12 декември

Овен
Тази сряда не си поставяйте граници на желанията. Колко от тях ще бъдат изпълнени ще ви покаже какви са ви ресурсите все още и дали имате потребност от отмора.
Телец
Това е ден, в който да подтиснете желанието си да изхарчите огромна сума пари. Много скоро тя ще ви би трябвало за друго нещо - имайте го поради.
Близнаци
Тази сряда не споделяйте свои персонални планове, колкото и да ви се желае. Идеята ви още не е премислена до край и може да се получи неразбирателство.
Рак
Потърсете второ мнение при решаването на персонален проблем. Най-добре не търсете ничие мнение, въпреки всичко животът си е ваш.
Лъв
Тази сряда направете нещо извънредно за вас. Това може да бъде безпланов подарък за половинката ви или излизане вечерта, нищо, че не е петък.
Дева
Тази сряда станете по-рано. Денят ще бъде, кондензиран с изненадващи събития и не може да си позволите да закъснеете. Преди да излезете се раздвижете, с цел да сте в добър тонус.
Везни
Днес проявете предвидливост, в случай че ви хрумне да простите на някого. Останете общителни и възпитани, само че не забравяйте какво ви се е случило и не си въобразявайте, че няма да се случи още веднъж.
Скорпион
Тази сряда може да получите уведомление за ваш остарял познайник. Не злорадствайте и не завиждайте, всеки носи кръста си.
Стрелец
Тази сряда е добре да впрегнете цялата си добронамеренност. Имате да наваксвате положително държание. Никак няма да ви е мъчно.
Козирог
Тази сряда помислете дали не пропускате нещо. Сега може да си починете и да се върнете да поправите остарели неточности. Не губете повече време.
Водолей
Тази сряда потърсете ентусиазъм в непозната от вас тенденция. Само не оставайте без работа и не попадайте в плен на меланхолията.
Риби
Денят ще бъде основен за някои ваши разбирания. Ще ви се наложи да извършите избор. Мислете на първо място за себе си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР