Овен Тази сряда не се страхувайте да бъдете по-любезни от

...
Овен Тази сряда не се страхувайте да бъдете по-любезни от
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 15 юли

Овен
Тази сряда не се опасявайте да бъдете по-любезни от елементарен. Имате шанса да се превърнете в звездата на вечерта!
Телец
Днес не бъдете прекомерно подозрителни. Нищо неприятно не се случва и никой не ви крои проекти зад тила. Дишайте умерено!
Близнаци
Днес ще виждате и чувате единствено това, което желаете. Вечерта ще ви върне назад в действителността.
Рак
Днес няма да може да скриете същинските си усеща. Ако ви следва среща с  близки  хора това може да провокира някои проблеми.
Лъв
Този ден, с цел да се чувствате добре направете нещо от сърце, освен това без да очаквате хвалба или признателност. Отплатата, несъмнено, ще пристигна, само че на един по-късен стадий.
Дева
Днес ще внесете въодушевление в компанията си. Вашите другари ще са същински щастливци.
Везни
Днес насочете вниманието си и силите единствено към едно нещо. Само по този начин денят ще е потребен.
Скорпион
Днес е добре да си дадете сметка какво тъкмо желаете. Преди да ви стане ясно не предявявайте искания към който и да било.
Стрелец
Събитията от този ден няма да се преценяват с вашето движение и стремежи. Всъщност в живота постоянно се случва по този начин. Вие нямате виновност за това.
Козирог
Днес ви чака един парещ ден, без значение от температурата на открито. Ще ви е мъчно да си поемете мирис от събитията, които ще се трансформират със скоростта на светлината.
Водолей
Заслужавате хвалба, само че останалите са прекомерно заети, с цел да се досетят и създадат нещо по въпроса. Не се сърдете, а вземете нещата в свои ръце.
Риби
Днес не се срамувайте да поискате поддръжка, както фактическа, по този начин и морална. Не мислете кой какъв и дали ще се съгласи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР