Овен Тази сряда е много вероятно да си помислите, че

...
Овен Тази сряда е много вероятно да си помислите, че
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 13 ноември

Овен
Тази сряда е доста евентуално да си помислите, че не сте на вярното място. Дайте си повече време да се огледате към себе си и да разберете за какво сте тук. 
Телец
Това е ден, в който да получавате. Рискувате обаче да свикнете с това състояние. Намирайте време да отвърнете с реципрочност, с цел да не се окажете с празни ръце.
Близнаци
Ситуацията, в която се намирате сега е едно тестване.  Понякога е добре сами да подвигаме летвата, с цел да не ни я вдигне някой различен.
Рак
Очаквате да ви четат мислите, а това е невероятно. Задайте съответните въпроси, с цел да имате точните отговори. Бъдете задоволително ясни. 
Лъв
Тази сряда ще разберете какъв брой е  хубаво да забравиш. Ще ви върнат услуга, която от дълго време сте изтрили от съзнанието си, само че този на който сте я създали не ви е пренебрегнал.  
Дева
Днешният ден дава обещание лесна облага и продобиване на позиции. Ако може да реагирате срещнете се с тези хора, от които зависи да наложите своите визии там, където желаете.
Везни
Днес ще имате по доста от всичко, с  което се заемете. Важното е да изберете такива действия и мисли, които не биха могли да ви наредят, освен сега, само че и в един по-късен миг.
Скорпион
През този ден силата ви ще е допълнително и рискува да премине в настъпателност. Освен това събитията като че ли ще подтикват към невъздържаност от ваша страна.
Стрелец
Денят не е предопределен за наставление, а за разлъка със остарялото и ненужното. Може даже да ви бъде взето нещо, не по ваше предпочитание. Оставете го да си отиде. Така е трябвало да стане. Не употребявайте алкохол.
Козирог
Може да се каже, че през днешния ден е вашият ден. С лекост ще постигате мечтаното, тъй че бързичко си спомнете какво желаете най-вече.
Водолей
Тази сряда ще получите непредвиден подарък. Не проявяайте непотребна невзискателност. Изживейте насладата от добитото и не забравяйте да благодарите.
Риби
Тази сряда ще имате противоположни чувства. Заложете на това, което не вреди никому и е потребно за вас самите. Не се впускайте в драми. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР