Овен Тази сряда бъдете по-настоятелни в изискванията към себе си.

...
Овен Тази сряда бъдете по-настоятелни в изискванията към себе си.
Коментари Харесай

Луд късмет за 4 зодии днес! Пускайте фиш

Овен

Тази сряда бъдете по-настоятелни в условията към себе си. Всяко изпитание, ориентирано към усъвършенстването ви в този момент ще даде изключителни резултати в бъдеще.

Телец

През този ден не залагайте на това, че отсрещната страна ще ви разбере, с помощта на ораторските ви умения. Понякога хората схващат нещата единствено, когато им се случат.

Близнаци

Това, което търсите на открито, в действителност се намира в самите вас. Сега е моментът да събере храброст да го покажете. Първо на най-близките ви, след това и на останалите. Правете го умерено, тъй като ви чака огромен шанс.

Рак

Тази сряда не се връщайте към предишното. Там сте били толкоз доста пъти. Някой чака отговор от вас. Бъдете откровени с риск да го нараните. Това е по-добре в сравнение с да го оставяте да живее в празни очаквания.

Лъв

Тази сряда не бъдете сериозни, най-малко не към останалите. Успехът се основава на позитивната основа - не го забравяйте!Очаква ви и огромен шанс.

Дева

Тази сряда ще ви зарадва добра вест. Може би не толкоз, колкото сте си представяли, само че в случай че се замислите и вгледате по-добре ще откриете доста повече изгоди за себе си. Честито!

Везни

Тази сряда, с цел да спечелите ще би трябвало да осъзнаете и признаете някои истини. Не мислете дали е почтено или не, тъй като сигурно е, изключително когато сте сбъркали. Всичко, което извършите ще бъде признато с доста обич.

Скорпион

Тази сряда, колкото и да ви е мъчно бъдете себе си. Съдбата ви слага тестване. Не навеждайте глава даже за момент. Нещо повече – сложете най-широката си усмивка.

Стрелец

Тази сряда не горете мостовете след себе си. Никога не се знае дали няма да ви се наложи да се върнете по тях назад. А и за какво с неприятно, откакто ви чака вманиачен шанс. Пускайте фиш.

Козирог

Тази сряда бъдете по-конкретни. Съществува риск да ви схванат неправилно, поради заобиколния ви метод на пояснение.

Водолей

Днес е добре да сте оптимално почтени със себе си. Трябва да ви е ясно, че другите се досещат за същинските ви планове.

Риби

Тази сряда ще ви е мъчно да се концентрирайте, само че ще би трябвало. Очакват ви виновни задания за осъществяване и не може да протакате нищо. Късметът обаче ще ви проработи с цялостна мощ и това може да ви донесе огромни облаги.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР