Овен Тази седмица е добро време за за работа в

...
Овен Тази седмица е добро време за за работа в
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 22 - 28 юли

Овен
Тази седмица е положително време за за работа в екип, срещи с другари и взаимни планове. Възстановяването на остарели познанства и бизнес връзки може да ви донесе доста изгоди. В сряда, насочете силата си към решение на проблеми, които изискват интензивност и убеденост, само че не забравяйте и за издръжливостта и търпението. В персоналния живот интервалът не е толкоз удобен. Сега е по-добре да се въздържате от неочаквани решения и напън. Нужни са взаимни отстъпки.  
Телец
През тази седмица ще почувствате прилив на креативна сила. Сега имате късмет да постигнете доста, само че избягвайте празни и изтощителни диалози. В понеделник пътуванията и командировките ще бъдат сполучливи. Работата може да изисква от вас да максимизирате времето и напъните си, обективно да оцените действителните си благоприятни условия. През втората половина на седмицата можете да получите много неразбираема оферта, не бързайте да я приемете. През почивните дни е добре да потърсите вътрешен баланс. Не се занимавайте с интриги и не обръщайте внимание на клюките.
Близнаци
През тази седмица най-сетне ще можете да постигнете осезателен резултат в това, в което сте вложили в толкоз доста старания. Не оставяйте вярата в качествата ви на назад във времето. Сега фантазиите ви имат всички шансове да се осъществен. Въпреки заетостта в професионалната сфера, не оставяйте настрани и персоналния си живот. Имате задоволително сила за един буен разказ и за нов креативен план. Петък ще бъде един от най-успешните дни от седмицата.
Рак
Стресът от проблемите ви напоследък към този момент ще отшуми. Сега е време, в което да се възползвате от ентусиазма ви и да го вложите в работата ви. Не пропускайте опцията да се докажете и да извършите положителни пари. В средата на интервала не са изключени преференциални бизнес предложения или промоции. В петък ви чака сполучливото привършване на ваш план. Отпразнувайте достижението си през почивните дни, само че спазвайте разпоредбите за сигурност. 
Лъв
През тази седмица ще имате опция да заемете дейна позиция, като консултант на значими хора. Самите вие не слушайте непознати препоръки и бъдете подготвени да взимате виновни и ефикасни решения. Това ще повлияе добре на самочувствието ви, само че е значимо да осъзнаете, че оставате същия човек за фамилията ви. Бъдете деликатни с околните ви и не си позволявайте груба рецензия. Рискувате да ви отвърнат със същото. 
Дева
Новата седмица ви дава обещание прелестно въодушевление и благоприятни условия за самореализация. В понеделник най-добре не планирайте бизнес срещи. В сряда ще се сътвори удобна обстановка за позитивни промени в персоналния ви живот. В четвъртък внимавайте да не пропуснете забавни оферти от надеждни бизнес сътрудници. През почивните дни има заплаха от това ваши близки да ви слагат в неуместна обстановка. Не се колебайте да откажете това, което не ви харесва. 
Везни
През новата седмица вашата обаятелност и прелест няма да имат край. Това ще ви подсигурява огромен триумф, на който ще се радвате повече от останалите. Ще пристигна време, обаче, когато ще би трябвало да покажете действителните си качества - не забравяйте, че този миг ще настъпи. В персоналния живот може да се появи остаряла обич. Бъдете внимателни и не забравяйте 
Скорпион
Това е седмица, в която не може да си позволите да стоите със скръстени ръце, нито за момент. Сега би трябвало да дадете всичко от себе си. Това важи, както за професионалния ви, по този начин и за персоналния ви живот. В сложни моменти бъдете далновидни и мислете за плодовете на вашите старания. Пазете се силите и здравето си, като се наспивате и не прекалявате с алкохола. Безобидните флиртове няма да ви дадат това, което очаквате. 
Стрелец
През тази седмица не оставяйте служебните ви отговорности на назад във времето. Това е време, в което може да помислите и за повишение на квалификацията ви. Това ще има удобен резултат върху кариерата ви. В общуването ви с сътрудниците бъдете дипломатични, само че в това време защитавайте вашите възгледи. В края на седмицата не отхвърляйте пътешестване. Освен това е време да се замислите и за почивката ви. Не отлагайте прекомерно дълго. 
Козирог
В понеделник можете да получите дълго чакани вести от надалеч. Сега е доста значимо да сте деликатни в общуването с непознати. В началото на седмицата плановете, свързани с изкуството ще бъдат сполучливи. В четвъртък ще бъде елементарно да преодолеете всички недоразумения в фамилния живот. Петък е добър ден за привършване на незавършена активност. Добре е да разплатите и задълженията ви.  
Водолей
Това е седмица, в която да си обърнете повече внимание. Сега можете да си позволите смяна във външния тип и да се поглезите повече. Позволете си това, което до в този момент сте пренебрегвали. Във вторник се пробвайте да избягвате спорове. Това е ден, в който да наблюдавате и да говорите по-малко. В сряда спазвайте разпоредбите и не преминавайте границите на разрешеното. През почивните дни намерете време да се видите с околните ви. Времето, прекарано измежду природата ще ви се отрази прелестно. 
Риби
Началото на седмицата е уместно време за усамотяване и отмора, както и за интелектуални диалози. Вторник може да се окаже ден с нараснала успеваемост в работата ви. Шефовете ви ще виждат това и е допустимо покачване. В сряда бъдете търпеливи към околните ви хора, въздържайте се от рецензии. В неделя е желателно да избягвате скупчване на хора. Тогава е по-добре да наблюдавате, а не да действате.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР