Овен Тази събота удоволствията са ви гарантирани. Само трябва да

...
Овен Тази събота удоволствията са ви гарантирани. Само трябва да
Коментари Харесай

Две зодии да са нащрек, други 3 - трупат много пари

Овен Тази събота удоволствията са ви обезпечени. Само би трябвало да позволите на другите да поведат хорото и да ви дарят с незабравими мемоари.

Телец Тази събота не бъдете прекомерно претенциозни към останалите. Много евентуално е да получите повече, в сравнение с очаквате, в случай че нямате упования.

Близнаци Тази събота се пазете от неточности. Може да не прецените даден риск и да се отпуснете прекомерно доста. Бъдете деликатни.

Рак Тази събота потърсете заниманието на непривични места. Дори да не съумеете да намерите това което търсите, ще извършите първата крачка, което не е малко.

Лъв Днес не залагайте на случайността. Ако се стремите към нещо, би трябвало да положите старания. Само по този начин резултатът ще е обезпечен.

Дева Тази събота е добър ден за подготовка. Една разходка няма да е задоволителна. Ще е нужно да се поизпотите повече, в случай че желаете действителни резултати.

Везни Тази събота ще може да натрупате съществено преимущество пред хората, които се пробват да ви навредят. Премислете добре тактиката си и не бързайте.

Скорпион Тази събота вероятността да срещнете забавен човек е доста огромна. Затова не оставайте вкъщи, а излезте на дълга разходка.

Стрелец Тази събота потърсете разнообразието на открито с другари. Кратко пътешестване ще ви се отрази добре на светогледа. Опитайте се да бъдете нови.

Козирог Тази събота е време, в което да помислите за фантазиите си. Планирайте реализирането на идващите ви цели. Направете го с обсег.

Водолей Тази събота не давайте оценка на близки хора. По-добре се пробвайте да разберете на какво се дължи държанието им.

Риби Тази събота не прибързвайте с взимането на решения. Много евентуално е да измененията мнението си по даден въпрос задоволително бързо.

Actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР