Овен Тази събота удоволствията са ви гарантирани. Само трябва да

...
Овен Тази събота удоволствията са ви гарантирани. Само трябва да
Коментари Харесай

Дневен хороскоп 25 май

Овен
Тази събота удоволствията са ви обезпечени. Само би трябвало да позволите на другите да поведат хорото и да ви дарят с незабравими мемоари.
Телец
Тази събота не бъдете прекомерно претенциозни към останалите. Много евентуално е да получите повече, в сравнение с очаквате, в случай че нямате упования.
Близнаци
Тази събота се пазете от неточности. Може да не прецените даден риск и да се отпуснете прекомерно доста. Бъдете деликатни. 
Рак
Тази събота потърсете заниманието на непривични места. Дори да не съумеете да намерите това което търсите, ще извършите първата крачка, което не е малко.
Лъв
Днес не залагайте на случайността. Ако се стремите към нещо, би трябвало да положите старания. Само по този начин резултатът ще  е обезпечен. 
Дева
Тази събота е добър ден за подготовка. Една разходка няма да е задоволителна. Ще е нужно да се поизпотите повече, в случай че желаете действителни резултати.
Везни
Тази събота ще може да натрупате съществено преимущество пред хората, които се пробват да ви навредят. 
Скорпион
Тази събота вероятността да срещнете забавен човек е доста огромна. Затова не оставайте вкъщи, а излезте на дълга разходка.
Стрелец
Тази събота потърсете разнообразието на открито с другари. Кратко пътешестване ще ви се отрази добре на светогледа. Опитайте се да бъдете нови. 
Козирог
Тази събота е време, в което да помислите за фантазиите си. Планирайте реализирането на идващите ви цели. Направете го с обсег.
Водолей
Тази събота не давайте оценка на близки хора. По-добре се пробвайте да разберете на какво се дължи държанието им. 
Риби
Тази събота не прибързвайте с взимането на решения. Много евентуално е да измененията мнението си по даден въпрос задоволително бързо.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР