Овен Тази събота се отдайте на магията на изкуството. Концерт

...
Овен Тази събота се отдайте на магията на изкуството. Концерт
Коментари Харесай

Три зодии щуреят днес, една - кръвно обидена

Овен Тази събота се отдайте на магията на изкуството. Концерт или галерия ще запълнят онази празнина, която ви тормози от известно време. Самите вие може да се опитате да създадете нещо с ръцете си.

Телец През този ден обърнете внимание на детайлите. Не се занимавайте с решаването на съществени въпроси - в този момент не им е времето. Помислете за коледните дарове за околните.

Близнаци Днес ще се забавлявате най-добре, в случай че прекарате деня отвън дома. Весела компания и забавление е това, от което имате потребност в този момент.

Рак Това е ден за въвеждане на нови правила. Ситуацията в персоналния ви живот е друга и това изцяло разумно трансформира нещата.

Лъв През този ден може да пропадне ваша спогодба с другари. Не им се сърдете, а бързо измислете авариен проект за развлечение.

Дева Това е ден, в който да демонстрирате самочувствие. Сега вашата убеденост в личните ви старания ще ви донесе извънредно доста позитиви.

Везни Това е ден, в който да преместите фокуса върху изцяло разнообразни неща. Откъснете се от въпросите, за които сте мислили през последните дни и ще ви просветне.

Скорпион Някой може да ви нарани, само че по никакъв метод не показвайте, че сте наранени. Усмивката ви и положителното въодушевление ще обезоръжат враговете ви.

Стрелец През този ден ще се ползвате с огромно доверие измежду близките. Това е добър миг да обясните най-щурите си хрумвания, без да ви кажат, че сте луди.

Козирог Тази събота ви чака запознанство с доста забавни хора. Опитайте се да ги изслушвате до дъно и да разберете колкото се може повече за тях.

Водолей Днес заложете на спокойствието. Излизането измежду хора ще ви напрегне. Изключете телефона и изберете нов филм или книга, в които да се отдалечите от действителността.

Риби Тази събота отворете съзнанието си за всичко ново. Може да имате цялостно доверие на интуицията си, която ви подсказва да се забавлявате.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР