Овен Тази събота помислете какво бихте могли да промените или

...
Овен Тази събота помислете какво бихте могли да промените или
Коментари Харесай

Нещо като слана за представителите на три зодии

Овен

Тази събота помислете какво бихте могли да измененията или обновите в рутината към вас. Дори внасянето на нов дребен подробност ще обнови светогледа ви. Бъдете сигурни, че това което избирате в действителност ви харесва, не правете взаимни отстъпки с качеството.

Телец

Тази събота имате цялостното право и доста мотиви да си починете и да вдигнете гордо глава. Може да си организирате и малко празненство вечерта.

Близнаци

Тази събота ще се заемете с нетипична за вас активност. Това ще ви се отрази доста добре на самочувствието. Не бъдете прекомерно сериозни към себе си. Помислете с какво още бихте могли да разнообразите всекидневието си.

Рак

Тази събота не се чудете на странните хора и не се опитвайте да ги променяте. Просто бягайте далеко и се спасявайте, в случай че не ви харесва компанията им.

Лъв

Тази събота разчитайте единствено на личните си старания. Ще получите предложение за помощ и поддръжка, само че то може да бъде подбудено от користни цели. Отклонете го благо и общително.

Дева

Тази събота с една усмивка и 2-3 благи думи ще постигнете доста повече в сравнение с със 100 аргумента, изразени със сериозен звук. Целта ви е да размекнете индивида насреща, а не да го убедите в личната ви справедливост.

Везни

Тази събота ще ви сервира забавна информация. Помислете дали не бихте могли да се включите в обстановката. Не се опасявайте да опитате нещо ново, даже да нямате съответния опит. Ще навлезете в материята по-бързо, в сравнение с сте си го представяли.

Скорпион

Тази събота покажете всичко, на което сте способни за околните ви. Понякога те са всичко, което имаме и си коства да поставим повече старания.

Стрелец

Тази събота е доста значимо да си простите някои неточности. Щом сте си извлекли поуката от тях умерено може да продължите напред. Чувството за виновност няма да ви помогне изключително, а единствено ще ви задържа дълго време на едно място.

Козирог

Тази събота ще осъзнаете полезността на свободата ви. Много скоро обаче ще ви се прииска да я запълните с нещо и това ще бъде вярно решение. В противоположен случай пустотата може да ви докара потиснатост.

Водолей

Тази събота ще ви се подсети остаряло обвързване. Не се опитвайте да го игнорирате или да се измъкнете. Ще би трябвало да извършите това, което сте дали обещание. Мислете за резултата.

Риби

Тази събота инцидентна среща ще ви насочи към от дълго време забравена концепция. Хванете момента и опцията, с цел да започнете сериозна работа по реализирането на плана. Не се щадете даже да ви се наложи да работите до късно.

Източник: actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР