Овен Тази събота не се надпреварвайте със себе си. Отдавна

...
Овен Тази събота не се надпреварвайте със себе си. Отдавна
Коментари Харесай

Страхотна събота за три зодии, късметът и любовта са с тях

Овен

Тази събота не се надпреварвайте със себе си. Отдавна сте задминали своите съперници. Сега настава време за разпределяне и отмора.

Телец

Не се опитвайте да сте освен това непременно. Носите своята неповторимост и вие мъчно да се погледнете в профил, само че имате своите неповторими качества, които през идните празници ще блеснат.

Близнаци

Пред този ден мълчанието ви ще учуди множеството хора. Вие имате потребност от своето време за отмора. Отклонявайте с усмивка въпросите, само че не нарушавайте положителния звук.

Рак

Денят дава обещание осъществяването на стремежи, за които даже сте не запомнили. Това може да ви потопи в потиснатост. Не ѝ отделяйте прекомерно доста време.

Лъв

През този ден може да се сетите за нещо, което сте не запомнили да свършите, обвързвано с работата. Със сигурност не сте единствени, тъй че оставете довършването му след празниците.

Дева

Днес може да имате блестяща концепция, само че за жалост почивният ден няма да ви разреши да я извършите. Ако толкоз желаете да я реализирате, начертайте първичния график за деяние, това също изисква време.

Везни

Денят ще ви завари в предпразнична тресчица. Не забравяйте, че същински скъпите неща не блестят и нямат цена.

Скорпион

Денят може да ви се стори отегчителен, само че вечерта обстановката ще се промени, тъй че това, от което ще имате потребност е повече самообладание. Не прекалявайте с алкохола.

Стрелец

Тази събота може да ви се стори, че целият свят ви е не запомнил. Това не е по този начин, просто всеки се е потопил в неговата предпразнична равносметка.

Козирог

Денят ще ви зарадва с добра вест, обвързвана със фамилията ви. Очаква ви отпадане на огромна грижа. Празнувайте свободата си.

Водолей

Денят ще ви предложи забавни занимания. Някои от тях не са доста празнични, само че какво от това. Важното е да се чувствате добре и в своята кожа.

Риби

Денят ще бъде непредвидим, тъй че не учудвайте в случай че още от сутринта се появят изненадващи условия. Не се ядосвайте, а се пробвайте да отгатнете какво още ще се случи и се забавлявайте.

Източник: actualno.com
тагове зодии хороскоп 23 декември обич късмет
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР