Овен Тази събота не изпадайте в самокритични анализи, това може

...
Овен Тази събота не изпадайте в самокритични анализи, това може
Коментари Харесай

Чудна събота с печалби и любов за 4 зодии

Овен

Тази събота не изпадайте в самокритични разбори, това може да нарани престижа, който сте построили досега измежду близките. Поемете надълбоко въздух и приемете събитията, които господстват в живота ви в този момент.

Телец

Тази събота се потопете в мемоари. Това ще бъде подсказка по какъв начин да действате или не в сегашния момента. Припомнете си добре резултата, като бъдете почтени със себе си.

Близнаци

Тази събота е добре да бъдете повече реалисти. В оптимизма няма нищо неприятно изключително, когато не води до взимането на решения. Всъщност розовите очила в този момент са ви нужни повече от всеки път, само че единствено в фантазиите ви.

Рак

Тази събота не изпускайте шанса си. Това ще е единствената ви задача за деня. Бъдете сигурни, че това, което желаете в действителност ще ви бъде поднесено на тепсия. Не му мислете доста и взимайте.

Лъв

Тази събота би трябвало да си припомните дадените обещания. Нямате повече време за отсрочване, а тези които чакат осъществяването им от дълго време са изгубили самообладание. Не ги разочаровайте.

Дева

Тази събота не е нужно да измъчвате близките с неразбираеми подмятания. Някой чака една дума от вас, с цел да бъде благополучен.

Везни

Тази събота е доста значимо да си дадете сметка какво тъкмо желаете и дали имате потребност от него. Истина е, че ни се оферират доста неща, само че не всичко ни е належащо и даже може да навреди след време.

Скорпион

Ваши близки се пробват да ви подскажат, че не сте на прав път. Обърнете внимание на думите им. Никой не чака от вас разкайване, само че смяната в позитивната посока ще бъде адмирирана.

Стрелец

Тази събота е доста значимо да бъдете по-искрени със себе си. Няма нищо неприятно в това да си признаете грешките, изключително в случай че имате сили да продължите напред с цялата тежест от насъбрания опит.

Козирог

Тази събота не прибързвайте. Колкото и да ви се желае нещата да стават по-бързо, за всичко си има време. Само търпението може да ви бъде потребно в този момент, другите страсти единствено ще ви навредят и отклонят от задачата

  Водолей

Тази събота е ден, в който е добре да се опитате да бъдете всичко това, за което до скоро не ви доближаваше толкоз малко. Не се изкушавайте да останете в предходния си облик, новият ще е доста по-добър.

  Риби

Тази събота ви чака забавно предизвикателство. След първичното неодобрение ще откриете забавна опция да се измъкнете от рутината и да придобиете нови умения.

Източник Actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР