Овен Тази събота е добре да проявите скромност. Поне през

...
Овен Тази събота е добре да проявите скромност. Поне през
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 23 март

Овен
Тази събота е добре да деянията невзискателност. Поне през половината ден. Колкото можете, само че да се види, че можете.
Телец
Днес може би няма да получите отговори на всичките ви въпроси. Ако се замислите изцяло наясно сте с всичко и нямате потребност от обяснения.
Близнаци
Тази събота не оставайте затворени вкъщи. Сега е значимо да се разсеете, раздвижите, разнообразите. Вечерта ще ви се наложи да вземете значимо решение.
Рак
Тази събота ще ви са наложи да свършите много къщна работа. Може и да се измъкнете от нея, само че от недоволството на колегата ви - надали.
Лъв
Това е ден, в който да бягате от всевъзможен тип умствено или физическо натоварване. Преуморени сте до прекаленост, тъй че не правете взаимни отстъпки с почивката.
Дева
Днес не предоставяйте значимите решения за живота ви на някой различен. Потърсете отдушник и поле за деяние, където ще може да се развихрите.
Везни
От вас зависи по какъв начин ще протече деня. Ако се преценявате с непознати стремежи и прищявки надали ще съумеете да си починете и да сте удовлетворени от себе си.
Скорпион
Денят ще ви предложи доста изненади. Възползвайте се оптимално и не се тормозете с скрупули на съвестта или непотребни въпроси.
Стрелец
Тази събота не се чудете какво да вършиме, тъй като денят е за това да не вършиме нищо. Не изневерявайте на желанията си, изключително в случай че ги няма никакви.
Козирог
Тази събота може да преживеете смяна на гледната точка по значим въпрос. Ще имате задоволително време да погледнете въпроса от всички страни.
Водолей
Тази събота може да имате спор с ваш другар. Различните гледни точки не са причина за повреждане на връзките.
Риби
Това е ден, в който ще ви се наложи да свършите много нетрадиционна работа. Няма по какъв начин да се измъкнете, тъй че си представете, че участвате в премеждие.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР