Овен Тази събота е добър ден за купуване на подаръци.

...
Овен Тази събота е добър ден за купуване на подаръци.
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 25 януари

Овен
Тази събота е добър ден за пазаруване на дарове. Всичко, което изберете ще носи наслада, ще е потребно и ще служи дълго.
Телец
Това е ден, в който сънищата се сбъдват. Запазете чувството и се пробвайте да запомните посланията, които сте видели насън.
Близнаци
Днес е ден, в който може да си позволите да сте по-категорични. Никой не е задължен да търпи нещо, което не му харесва, без значение от кого и от къде идва.
Рак
Тази събота помислете за задружността в фамилията. Сега ваша концепция може да сплоти хората към вас. Това е ден за изява.
Лъв
Тази събота не се подавайте на параноични съмнения. Много евентуално е да сте на прав път, само че е нужно още време да докажете това.
Дева
Тази събота не поемайте никакви задължения. Сега е време, в което да си починете същински, даже единствено от непознатите хрумвания.
Везни
Тази събота не се товарете с непотребна домакинска работа, в случай че тя не ви помогне да се отърсите от паниките, които ви изтезават. Отделете и време за разходка.
Скорпион
Тази събота е ден за завършения. Добре е да сте във форма и да спазвате всички правила на възпитанието и положителния звук.
Стрелец
Тази събота ще би трябвало да извършите компромис. В противоположен случай може да загубите прекомерно скъпи връзки, за което сигурно ще съжалявате.
Козирог
Тази събота нещата няма да се случват по метода, по който желаете. Не приемайте това като крах. Дайте си отмора и се фокусирайте върху друго.
Водолей
Тази събота ви следва да научите нещо ново. Очаква ви и ново другарство. Бъдете отворени към нови хрумвания и оферти.
Риби
Тази събота не правете взаимни отстъпки с почивката си. Бъдете безапелационни в желанията си и не се подавайте на операции.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР