Овен Тази неделя всичко, което правите ще бъде правилно. Дори

...
Овен Тази неделя всичко, което правите ще бъде правилно. Дори
Коментари Харесай

Съветват Рибите да си мерят приказките. Но пък Овните...

Овен

Тази неделя всичко, което вършиме ще бъде вярно. Дори в някой миг и да измененията решението си, никой няма да го повдигне на въпрос. Бъдете внимателни към предложение от страна на жена, която познавате от скоро.

Телец

През този ден триумфите ви в персонален проект няма да изискват никакви старания от ваша страна. Вероятно и близките ще ви оказват помощ доста. Здравето ви няма да ви тормози, само че помислете по кое време да си запишете час за профилактичен обзор, който отлагате от дълго време.

Близнаци

През този ден ще ви се наложи да се изправите пред опцията да избирате сред две изцяло противоположни неща. Няма да имате опция да се измъкнете с нормалното „ някъде по средата, тъй че мислете хубаво преди да изберете.

Рак

Тази неделя от вас ще се желаят светкавични рефлекси и подготвеност да помогнете, без въобще да се замисляте. Помогнете през днешния ден на другите, с цел да ви оказват помощ те на вас на следващия ден. Вие обаче ще го извършите и от положително сърце, по тази причина ще бъдете възнаградени още повече и то в напълно близко бъдеще.

Лъв

Изпълнени сте със сили и денят дава обещание да бъде доста добър в персонален проект. Ако до в този момент не сте се осмелявали към този момент може да помислите да извършите това съществено предложение на половинката ви.

Дева

Днес вследствие на някои ваши, не до такава степен верни дейности, може да настъпят някои извънредно забавни събития. Не се опитвайте да ги предотвратите, с цел да не се лишите от разнообразието и заниманието, които те ще донесат.

Везни

Тази неделя бъдете доста деликатни, тъй като съществува заплаха да нарушите, както душевното си, по този начин и физическото си здраве. В никакъв случай не обвинявайте другите. Помислете за къса отмора през седмицата.

Скорпион

Тази неделя вие ще сте индивидът, който ще би трябвало да успокоява близките и да им бърше сълзите. Не е неприятно да сте състрадателни. Ако имате персонални въпроси за решение намерете време и за тях. Вечерта се обадете на родителите ви.

Стрелец

Днес се доверете на въображението си и е изцяло допустимо, то да не ви подведе и да съумеете да създадете нещо в действителност неповторимо. Ако то в днешния ден не е такова, каквото очаквате, ще ви се наложи да се справяте с рутинните задания.

Козирог

През този ден събитията няма да са това, което очаквате. В никакъв случай обаче не падайте духом и не позволявайте на отчаянието да ви задуши. Вечерта ще получите позвъняване или вест, която ще върне вярата ви в положителното. Само имайте самообладание дотогава.

Водолей

Тази неделя хоризонтът пред вас ще се проясни и ще разберете, че всичките ви паники са били напразни. Отдайте се на отговорностите си и престанете да се тормозите с някакви напразни страхове. Не търсете под вола теле и ще разберете, че половината ви проблеми са изцяло мислени.

Риби

Тази неделя си мерете приказките. Рискувате да кажете неща, за които напълно скоро ще съжалявате. Излезте на разходка преди да реагирате, на каквото и да било.

Източник: actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР